Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotkamarcysia_24

mętlik w głowie

Polecane posty

Gość sierotkamarcysia_24

Jestem w związku z facetem od kilku miesięcy dokładnie od lipca.Zanim zaczęliśmy być razem znałam go sporo czasu.Miedzy nami bywa różnie chociaż nigdy się nie kłóciliśmy potrafimy rozmawiać gdy pojawia się problem jakiś.Na początku myślałam ze może powstać z tego coś pięknego czułam motyle w brzuchu lecz one odleciały po jakimś czasie.Widujemy się rzadko bo tylko raz na tydzień na parę godzin i słyszymy raz na dwa lub trzy dni przez co czuje się olana przez takie jego zachowanie motyle odfrunęły.Gdy się widzimy czuje się przy nim bezpiecznie jest mi dobrze dba o mnie i szanuje.Wczoraj pojechałam na sylwestra do znajomego nie spędzałam go z moim gdyż wyjechał do swojej rodziny.Temu znajomemu bardzo się spodobałam prawił mi komplementy przytulał cały czas poczułam się wyjątkowo już dawno tak się nie czułam a jestem osoba która potrzebuje dużo ciepła.Poznałam jego cala rodzinę poczułam się tam jak u siebie do mojego jak jadę to nie wychodzę z pokoju czuje się tam dziwnie a mieszka z rodzeństwem.Spaliśmy w jednym łóżku on przytulał cala noc a rano obudził pocałunkami nie uprawialiśmy seksu.Wiem ze nie powinna byłam dopuścić do czegoś takiego i teraz nie wiem co z tym wszystkim zrobić

Jeśli to wszystko mija, ulatuje ... on nic nir robi żeby to zmienić - przydałaby się pewnie rozmowa - jak on widzi przyszłość.... Rozmawiacie czasem na ten temat? Na pewno uczciwie byłoby - rzucić kogoś zanim rozpocznie się coś nowego... A żeby rzucić warto pogadać, nie?

Gość sierotkamarcysia_24
Rozmawiamy często o przyszłości wiem ze chciał by mieć już dziecko ale na razie nie ma na to warunków.Nigdy nie wyznał mi miłości i szczerze mówiąc sama nie wiem czy on wogole coś do mnie czuje.Jak tylko wróci zamierzam z nim o tym wszystkim porozmawiać wiem ze on mnie widzi w swojej przyszłości