Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejku trwoga naziemii

czy za seks z nieletnim groźi kobiecie jakaś kara?

Polecane posty

myślę o sankcjack pedofilskich

Każda czynność seksualna z osobą poniżej 15 r. ż. Może być potraktowana jako czyn karalny. Skąd przypuszczenie, że kobiety maja jakieś fory? :D

Kobietę trudniej złapać i rzadziej to robi plus, najczęściej się to podoba molestowanemu, Nei Nei.

to dlatego niektórym kobietom rosną takie olbrzymie piersi? bo im nie grozi kara?

Bo ja wiem, czy tak trudniej? W sumie tutaj było niedawno głośno o pewnej pani nauczycielce molestujacej swoje uczennice, inna dawała "korepetycje" domowe uczniom. Którym najpierw sama psula oceny itp. Noże jeszcze w PL o takich historiach nie bywa głośno :D

W PL panuje przekonanie, że pewne rzeczy się nie dzieją/nie zdarzają. Jest to jeden z powodów, dla którego udam się niedługo do NL.

Tak, w zasadzie dlaczego mialaby miec fory? Ale z drugiej strony - jak sie przeczyta np. o takich przypadkach w USA, to facet czesto dostaje 2X wiekszy wyrok, kobieta ma szanse nawet na jego unikniecie. Czesciej uzywa sie slowa "pedofil" niz "pedofilka". Na szczescie mnie nigdy nie interesowaly takie malolaty i sa najzwyczajniej w swiecie nie atrakcyjne. Gorsze jest to, ze gdy kobieta chce sie umowic z dwoma facetami od razu dostanie tysiace odpowiedzi :-) . Jak facet z dwoma kobietami to zaczyna to przypominac problemy Indinay Jonesa i takiego faceta niestety to wymaga...