Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinka..

Mama przeczytała mój pamiętnik... :(

Polecane posty

Gość martinka..

Nie wiem co gorsze, to czy wzięła po chamsku mój prywatny pamiętnik i sobie go od tak czytała, moje prywatne zapiski i nie zapomnę jej tego do końca życia jak tak mogła, czy to, że dowiedziała się że 2 lata temu straciłam dziewictwo, kochałam się kilka razy, popalam papierosy, okłamuję ich(rodziców znaczy), zamiast do koleżanek chodziłam do klubów i wiele innych spraw za, które oberwałam, nie chcę jej znać jak ona tak mogła... wiem, że święta nie jestem ale jak tak można :( co ja mam dalej robić bo czuje wstręt za to do własnej matki, że ona to dokładnie czytała i potem miałam aferę w domu, wyzywała mnie od dz...., zabrała fona, kary, co byście zrobiły za to swoim rodzicom? za 6 miechów kończę 18 lat!

Gość martinka..
ale to jest mój chłopak, ja tylko z nim

jak ja pisałam pamiętnik, prezczytała go moja siostra...pisałam tam o tym min. że kocham faceta swojej drugiej siostry....możesz sobie wyobrazić co się działo...

Gość elemele...
z jednej strony prywatność to prywatność i twoja mama nie powinna, a z drugiej na zaufanie trzeba sobie zasłużyć, ty najwyraźniej nie zasłużyłaś

Gość stary drań
proponuje na przyszlosc zalozyc sobie wirtualny pamietnik w internecie gdzie masz haslo i mamuska ( chyba ze jest hakerem) sie nie dostanie a poki co puszczaj focha na maxa bo naruszyla twoja prywatnosc i nie usprawiedliwia jej to ze jest matka!!

Gość l. ;ve ;rve;
ja tam takich rzeczy nie pisalam i nie pisze;o bo widac jak to sie konczy

Gość mama w twoim wieku
świętą nie była i możesz być pewna że też to robiła :D pipa nie mydło nie wymydli się a ćwiczyć trzeba by być coraz lepszym :D 🖐️ :classic_cool:

Gość uioiyy
no to już wiesz, że szpiegiem nie zostaniesz.. a na przyszłość unikaj dokumentowania całego swego życia, a jak popełnisz morderstwo, to też zachowaj, to dla siebie zamiast opisywać w pamiętniczku i położyć go pod podusią

Gość proszę o radę
musisz powiedzieć mamie jak jest, że nie powinna i że tak jak ona straciła zaufanie do ciebie - tak samo ty do niej. i zapytaj co ona robiła, jak miała tyle lat co ty