Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PjakAgnieszka.

niepowazne mysli.

Polecane posty

Gość PjakAgnieszka.

jestem nienormalna, zdaje sobie z tego sprawe! ale nie moge temu zaradzic ;/ nie moge tego zmienic. Nie wiedzialam, ze mozna tak byc glupim! :( Mam fajnego chlopaka. Nie moge narzekac, dobrze mi z nim. On sie stara, ja sie staram. Rozumie mnie, zna moje nastroje, wie co zrobic, jednym slowem dojrzaly mezczyzna. Doceniam to. Ale w glowie mam jego byla dziewczyne :( ktora usilnie stara sie miec z nim kontakt, co gorsza - pewnie chcialaby z nim byc :O on zapewnil mi, ze nie, ze nie ma obaw, ze ja mu w glowie, ze to i tamto. Ale ja i tak swoje w glowie mam. Moze to przez te wszystkie przypadki otaczajace moich znajomych? Wszedzie zdrady, klamstwa. :O I ja zaczynam swirowac. Nie wiem jak ona wyglada, widzac jakas dziewczyne mysle sobie - a moze to ona? Bo Ona wie gdzie pracuje, a ze pracuje w miejscu publicznym, zawsze moze przyjsc. Sni mi sie dosc czesto. Moglabym mnozyc swoje mysli i glupie wyobrazenia. Jak sie tego gowna pozbyc? :O nigdy nie bylam taka.. dlaczego teraz tak jest? :O a moze moj dzisiejszy dobijajacy nastroj to skutek uboczny pewnego narkotyku..?

Gość PjakAgnieszka.
ktos pomoze? ktos ma podobnie?

Gość czyżyczykiewicz
Kochana, nie pierdol :classic_cool:

Gość PjakAgnieszka.
hehehhe, no wiem, wiem. to pierdolenie. ale cos mnie trzeplo. Musze sie otrzasnac z bycia glupia, zazdrosna kobietka, ktora sie stala na ten czas onegdaj. :O

Gość PjakAgnieszka.
podczas stosunkow seksualnych z moim kuzynem dłubię w nosie aby spotęgowac doznania podczas orgazmu

Gość KaszkA MAAnna
Ty się, kochanie, nakręcasz. Lubisz to, gdzieś wewnątrz siebie podoba Ci się taki układ. Chcesz ją zobaczyć, w myślach JĄ idealizujesz, ONA to ta fantastyczna, drrrapieżna kotka, która może odebrać Ci faceta. Nienawidzisz JEJ, mimo że nie znasz i uwielbiasz, bo 99,9% JEJ to Twoja wyobraźnia. A prawdziwa ex to zwykła kobieta, która ma wady, żyje sobie gdzieś, nawet nie wie, że jest przedmiotem czyjejś obsesji, rano ma kapcia w ustach, co miesiąc okres i czasem nawet pierdzi.

Gość PjakAgnieszka.
Kaszka MAAnna - pisz mi tak wiecej! wiecej! nakrecam sie, to fakt, zdaje sobie z tego sprawe :O i nic z tym zrobic nie moge.nie mam nawet wiekszych powod do obaw z jego strony, ale wlasnie z jej.. w koncu tyle sie slyszalo, ze kobieta ktora chce uwiesc w koncu to zrobi. A ona byla taka wsciekla jak dowiedziala sie, ze on ma kogos, kogos czyli mnie. Z jednym sie nie zgodze, Kaszka - ona zdaje sobie sprawe z tego, ze nie jest mi obojetna. On sam kiedys powiedzial, ze ona prowokuje, chce nas sklocic, chce dopiac swego, chce swojego miejsca w naszym zwiazku. No i jak tu o takiej suce nie myslec?

Gość KaszkA MAAnna
Przede wszystkim nie powinnaś nazywać ją ONA. Lepiej jest po imieniu, jak nie chcesz zdradzać to wymyśl jakieś podobne :P Wiesz... wiem o czym mówisz. Miałam podobnie :P Nienawidziłam pewnej Asi, ex. Nakręcałam się dwa lata, a ona czasem pisała do mojego faceta! I zapraszała a to na ognisko a to na wesele!!! KURWA MAĆ! Aż... poznałam się z nią. Dżizas...! Była paskudna, ale to jeszcze dało się znieść. Poza tym... była tępa :P Ale i to było za mało. Musiałam ją jakoś obrzydzić mojemu... wymyśliłam, że jak poszłam z nią do łazienki (spotkałam się, ja i mój facet przypadkowo z nią w i jej koleżanką w barze) to jak wychodzilam z kabiny to dłubała sobie w nosie :P Powiedziałam mojemu że ta pindzia to jakaś świnia obrzydliwa. Jemu tez momentanie zbrzydła :) Więc dobrze byłoby jakby ON powiedział Ci która to, a Ty byś oblukała na fb, albo wypytaj czy on nie ma czaem jej foty w kompie...

Gość PjakAgnieszka.
no dobra, niech bedzie to Anka. Ale niby dlaczego mam nie nazywac jej Ona? Nabiera to patosu, czy co? :P No widzisz, 2 lata sie nakrecalas dopoki jej nie poznalas! To co mi tutaj, ze ja sie nakrecam :P Nie mam pojecia jak ona wyglada, i powiem szczerze, ze boje sie nawet wiedziec, bo co jesli okaze sie, ze jest bardzo ladna? madra, blyskotliwa itd? Ty mialas farta :P A co do tego, zeby spytac sie o zdjecie czy cos - w zyciu! Naprawde sie boje tego. Najgorsze jest jeszcze to, ze moj chlopak spal z nia miesiac przed poznaniem mnie. I chyba zamierzali byc razem. Raczej na pewno. A moze nie powinnam sie tym przejmowac i pomyslec o tym, ze przeciez w koncu wybral mnie? I z Anka ogranicza kontakt. Chyba. Bo czasami mysle, ze mnie oklamuje, choc nawet malutkiego procentu nie mam podstaw, zeby tak myslec ! :O

Gość Pomidorekk
Musisz oblukać jej foto. I już. Znajdziesz mnóstwo wad, wy to potraficie :P I dowiedz się czegoś o niej, nie zadręczaj faceta, tylko spytaj tak mimochodem.

Gość PjakAgnieszka.
jej, to zobaczenie jej zdjecia moze tyle dac? ja zawsze tylko mimochodem pytam o nia. I jest to moze raz na miesiac, nie wiecej. Wiec jak mam niby to zrobic "ej, hej, pokazesz mi jej zdjecie!" :P jakos sobie tego nie wyobrazam :O on nie ma fb, ona tez. no i dupa.

Gość podlac.kwiaty!
kolejny dzien plus myslenie - moze jak bede w pracy, a on skonczy 4 godz wczesniej - spotka sie z nia? :O