Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamienie na początku

plamienia na poczatku ciąży

Polecane posty

czy zawsze kończą się źle? u mnie dopiero prawdopodobnie 4-5ty tydzien, plamienia sa miniamalne, jasno rozowe, 3 dzien, tylko na pepierzebiore luteinę

a moze to jest poprostu implantacja jeszcze?

Nie zawsze, ale nie można ich lekceważyć. Raz u mnie zwiastowały obumarcie ciąży. Ale teraz też plamiłam , dostałam duphaston i ciąża normalnie się rozwija. Musisz brać leki, dużo odpoczywać.

miarka a kiedy zaczelas plamic? i jak dlugo to trwalo? jak bardzo bylo intensywne?

Przy poronieniu trwało kilka dni i było widoczne na wkładce, brązowe a na papierze jasnoróżowe ok6/7 tygodnia od OM. Teraz w 5/6 tygodniu było jasnobrązowe na wkładce, minęło po 2 dniach.

dziekuje, a myslisz ze to moze byc implantacja? czy juz za pozno? jestem w 29 dc. Brzuch boli jak na okres, piersi niemilosiernie. cykle są ok 28 dniowe

Gość plamienia na początku
podnosze

Gość plamienia na początku
nie - za tydzien wizyta

DZIEWCZYNO!! Ty idzi czym predzej na ostry dyzur!! ZADNEGO krwawienia w ciazy sie nie lekcewazy!! A te wczesne ciaze sa najlatwiejsze do starcenia..

a co lepsze.. nawet brudzenie jest niepokojace z takimi cie ze szpitala nie wypuszczaja tylko trzymaja 3 dni bo brudzenie to slad po krwawieniu.. czyli do jakiegos doszlo i macica to wyciska -takie informacje udzielil mi ordynator oddz. ginekologiczno-polozniczego.. daltego nie zwlekaj i jedz na ostry dyzur jak ci na ciazy zalezy.. jak nie tez.. bo zawsze sprawdza stan zarodka usg i albo dadza cie na podtrzymanie albo do "czyszczenia"

Ja plamiłam od 5 do 8 tygodnia, trzy razy była żywa czerwona krew, pozostałe to delikatne brązowe brudzenie...dzień dnia...koniecznie jedź do szpitala na badanie, ja byłam dwa razy - nie chcieli mnie zatrzymać - zbadali, nie znali przyczyny plamienia, brałam luteinę i kazali leżeć...teraz kończę 23 tydzień i z dzieckiem wszystko ok.

idz jak najszybciej do szpitala niech cie zbadaja zrobia usg i zobacza czy wszystko jest ok na poczatlku ciazy plamienia nie wroza zazwyczaj nic dobrego