Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona!!!!

czy wie ktoś o co kaman?

Polecane posty

Gość zmartwiona!!!!

Czy mógł by mi ktoś doradzić czym może być spowodowane opóźnianie sie okresu? oczywiście oprócz stresu i ciązy bo to raczej wykluczam. Moze napisze od początku. mialam okres zawsze regularny co 28 dni ale od 2 miesiecy pojawia sie kiedy chce to znaczy jeszcze sie nie pojawił. Ostatni regularny okres był 26 października, potem długo nie przychodził i myślałam że może jestem w ciąży ale dostałam okres ok. 1 grudnia i teraz znów nic a jest 3 styczeń....

Gość usialalalalalalla
tak oczywiście że wiemy dlaczego okres ci się spóźnia tępa babo, idź do lekarza i zrób badania a nie zadawaj idiotycznych pytań. !!!!!!!!! potem się dziwić że faceci uważają nas za debilki skoro taką reprezentację mamy. !!

Gość zmartwiona!!!!
po to jest forum żeby pisać swoje problemy. chciałam sie zapytać jakie moga być przyczyny opóźniania sie okresu prócz tych co wymieniłam. do lekarza nie pojde bo nie mam kasy i czekam na wypłate a na kase chorych sie długo czeka wiec nie ma sensu sie zapisywac bo zaraz pieniadze bede miała. a jak cie tak bardzo wkurzaja takie pytania to po co siedzisz na tym forum?