Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość residentf9

Krwawienie między miesiączkami, spóźniający się okres.

Polecane posty

Gość residentf9

Witam! Mojej dziewczynie okres spóźnia się 5 dzień. Jakieś dwa tygodnie temu, przez ok. 4 dni krwawiła z pochwy malutkimi ilosciami ciemno czerwonej krwi. Często uprawialiśmy peeting, lecz za każdym razem prawdopodobnie bardzo higieniczny, natomiast do stosunku nie dochodziło. Ogółem jesteśmy troche zestresowani, ponieważ obawiamy się, ze w jakiś sposób mogło dojśc do zapłodnienia. Warto dodać, że już od prawie roku miesiączkuje nieregularnie, okres potrafił jej się spóźniać nawet do dwóch tygodni, natomiast teraz ma dosyć normalne objawy, tak przynajmniej twierdzimy - obolałe piersi, dużo śluzu w pochwie, jednak cały czas niepewność jest. więc moje pytanie jest następujące - czy mogło dojść w jakiś sposób do zapłodnienia, czym spowodowane może owe krwawienie? Dziękuję za odpowiedź.

Gość sdfghjkl
wszystko zalezy jak tak naprawde zabawialiście sie.Czy dotykaliscie miejsc intymnych czy miałes wytrysk.Skoro ma nieregularne cykle to byc może sa to problemy hormonalne.Najbardziej wskazana wizyta u ginekologa.