Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caeqwf

który spalacz na odchudzanie jest najlepszy?

Polecane posty

Gość caeqwf

prosze o propozycje

Gość simian raticus
Łykajcie spermę kobiety to schudniecie! Najlepsza i najsmaczniejsza dieta to jest ze wszystkich i jakże tania, zdrowa und przyjemna!

ciekawy jestem czym kierują się ludzie pisząc takie teksty jak ten powyżej. myślicie że jesteście zabawni?

Gość caeqwf
z ta sperma jestes załosny . mam pytanie ile klas skończyłeś? bo sądząc po twoim toku rozumowania zakładam ze 4kl podstawówki niepełne...

z tych mocniejszych to też Ripped Freak, ale on trochę zamula polecam Lipoburn

Gość caeqwf
Dareoios - a nie zaszkodzi mi? mam 20l jestem kobietą i chciałabym zrzucić 5kg no może 6

Gość caeqwf
nie o to chodzi po prostu chce by spalacz dał mi kopa do ćwiczeń i poprawił moj metabolizm , jakoś wspomagając sie spalaczami lepiej mi sie chudnie.

to wiadomo. możesz spróbować, zacząć od połowicznej dawki i w razie potrzeby zwiększysz. ale pamiętaj że dieta to absolutna podstawa

Gość caeqwf
tak tak dieta:) a ten lipoburn ile trzeba stosować ? 3 m-ce?

tyle ile chcesz. tyle ile trzeba. nie ma jakiegoś wymogu co do długości stosowania, po prostu bierzesz, podnosi CI się metabolizm i łatwiej się chudnie. a w 3 mies to można spokojnie zrzucić 6kg, przytyć 6kg i znowu zrzucić 6kg.

Gość czy to tak samo rozwala serduc
serducho jak inne spalacze czy jest bezpieczniejsze???

Gość caeqwf
ech najbardziej sie boje efektu jojo:( kiedyś schudłam 5kg z wspomagaczem ale tylko na wadze a ciało sie praktycznie nie zmieniło wiec nie wiem jaki bład popełniłam:( teraz zamierzam zdrowo sie odżywiać , duzo pic wody , herbat zielonych i czerwonych , zero słodyczy i aeroby 3x w tyg po 1.5h , myślisz że to dobry pomysł?

Gość *liliann
Też bym skorzystała z jakiegoś spalacza chętnie. Jak coś biorę to mam wrażenie, że bardziej się przykładam.

Gość *liliann
Ten lipoburn jak najlepiej przyjmować? W opisie jest "Weź 1-2 kapsułki raz dziennie. Po sprawdzeniu tolerancji organizmu bierz 2 kapsułki 2 razy dziennie. ". Czy te 4 dziennie to konieczność? Przed jedzeniem czy przed samym treningiem? No i jak trzeba trenować, żeby przyniosło to efekty? Ja mogę liczyć tylko na sport w domu :) Na rowerku, stepperze i jakieś zestawy ćwiczeń na wybrane partie. Plus hantelki 1,5kg.

Gość troche prawdy
tylko miałkie goowna ze slaba psychika stosuja takie goowna jak spalacze. autorka tematu zapewne jest zbyt leniwa i słaba by ruszyc doope i poprzez sport i oczywiscie ograniczenie smieciowego zarcia zrzucic te kilka kilogramow. zal poprostu, zapewne mysli ze szprycujac sie jakimis prochami zrzuci gruba doope bez zadnego ruchu i nadal wpi.erdalajac chipsy i pizze

bzdury. to są suplementy diety, pomagają ale nie wyręczają. nie wiem dlaczego by sobie nie pomagać. zielona herbata też wspomaga. Lipoburna możesz brać 1 rano i 1 po południu

Gość caeqwf
eeee wypraszam sobie! nie mysle ze obzerajac sie pizza itd i łykajac tabsy schudne!!!!!!!! jak sama nazwa wskazuje ''wspomagacz a nie ''zamiennik'' tępy idoto!

Gość takie tam duperele
Po jasną cholerę chcesz żreć te świństwa????? Wystarczy ograniczyć kaloryczność posiłków, jeść 5 razy dziennie i trochę więcej ruchu, to proste :)

Gość caeqwf
ze wspomagaczami jakos mam lepsza motywacje:) wiem ze to glupie , ale taka jest prawda:)

Gość takie tam duperele
Motywacją może być Twoja nienaganna figura na plaży w Turcji :) za żadne skarby nie jedz tych świństw bo na starość zapłaczesz nad swoim rakiem wyhodowanym na takich tabsach właśnie :(

Gość caeqwf
ojj nie przesadzaj:)

tak tak, już nie panikujcie. jakoś te rzeczy zostały dopuszczone przez sanepid

Gość takie tam duperele
Jasne, a sanepid wie najlepiej jak Twój organizm zareaguje na te tabsy :D

Gość caeqwf
dareois czytałam na necie opinie i wiele oso pisze ze thyroburn jest lepszy wiec sama nie wiem :/ po drugie w życiu brałam tylko 1 wspomagacz - linee wiec czy moge zaczac z lipoburn?

skoro sanepid nie wie to skąd ty możesz wiedzieć? wszystko jest dla ludzi, zwłaszcza że takie spalacze są raczej na naturalnych, ziołowych wyciągach. niektórzy panikują tak jakby to był co najmniej hormon tarczycy między lipo a thyro nie ma wielkiej różnicy, to bardzo podobne produkty, brałem próbki jednego i drugiego i właściwie nie czułem różnicy

Gość takie tam duperele
Zamiast wydawać forsę na ten szajs proponuję zapłacić za wizytę u dietetyczki. Właśnie dzięki takiej pani schudłam 9 kg w dwa miesiące, bez ćwiczeń bo ich nie cierpię i bez efektu jojo :) Skoro jesteś facetem to pewnie nie rozumiesz ale niektóre takie "bezpieczne" tabsy już wielokrotnie w historii ludzkości okazały się naprawdę niebezpieczne dla zdrowia nie tylko je biorących ale też ich potomstwa :( Za kilka lat może ten sam sanepid co dziś stwierdzić, że ziołowe tableteczki wspomagające odchudzanie powodowały np. bezpłodność, i co wtedy?

więc wtedy potencjalnym zagrożeniem jest każdy preparat. nie przesadzajmy rozumiem jak ktoś by to jadł non stop to jakiś wpływ na organizm mogłoby to mieć. powiem ta: ja biorę dużo mocniejsze rzeczy i specjalnie się o zdrowie nie boję. tak jak pisałem, dieta to podstawa i żadne spalacze jej nie zastąpią ale nie przesadzajmy z tym czarnowidztwem.

Gość Najlepsze jest
Krematorium

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Chciałabym zaproponować Wam zapoznanie się programem Elavia 4321 Slim, na który składają się dwa preparaty; Elavia Intensive oraz Elavia Anti Yo-Yo. Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-Yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Pamiętajcie, że Elavia to bezpieczny preparat z naturalnych wyciągów roślinnych tradycyjnie zalecanych na odchudzanie, dostępny tylko w aptekach, również online. Chętnie opowiem Wam więcej na temat Elavii 4321 Slim, czekam więc na Wasze pytania. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim