Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmnyh

Pamietacie jeszcze uczestnikow x factor?

Polecane posty

Gość hmnyh

Ja powiem ze tak do czasu ogladam sobie filmiki na you tube o 1 i 2 miejscu chce zapomniec.Juz zamiast Gienka to wolalbym zeby wygrala Ada Szul a nawet Malgorzata Stankiewicz.Duzo lepszych osob odpadlo wczesniej .

racjo, dużo fajnych osób wcześniej odpadło, a same odcinki live były cienkie jak sik pająka, o obiektywności tego programu już nie wspomnę. Już wolę The Voice of Poland. W X-Factor była ciężka, irytująca atmosfera. A co do uczestników, to też pamiętam Adę, ale jej wygranej nie życzyłem - z tego względu,ze ona była tak słodka i tak słodko śpiewała, że nawet pieśni pogrzebowe by jej słodko wyszły. Wszystko był strasznie przesłodzone. Mnie podobał się zespół Dziewczyny, Gienek Loska, Adrianna Styrcz i taka dziewczyna, która odpadła w x-factor a była potem w finale Mam talent

Gość hmnyh
Ja mysle ze Jury wstyd bylo oceniac Pania Malgosie ktora ma wyksztalcenie muzyczne.To ona powinna tam siedziec i oceniac.A naprawde duzo lepszych bylo od tej trojki.

oj tak, racja. Wiele osób było lepszych, ale ten program był totalnie nieobiektywny a wojna w jury psuła atmosferę

Ada byla beznadziejna... tzn taka pospolita Kazda spiewajaca dziewczyna tak zapiewa ona nie miala nic w sobie nadzwyczajnego a glos tez pozostawia wiele do zyczenia..

Gość hmnyh
Mnie sie akurat Ada z tej trojki najbardziej podobala,powtarzam z 3.

Gość hmnyh
W The voice of poland wystapili ludzie ktorzy maja plecy.