Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdidkudj

jakie horrory polecacie

Polecane posty

Gość jdidkudj

i skąd je najlepiej ściągnąć za darmo??

Gość gffds
Necromentia nie sugeruj się oceną na filmwebie, film jest świetny :classic_cool:

Gość jdidkudj
pomocy...

Gość jdidkudj
gdzie jest dużo krwi bądź psychologiczne

Gość ydrtdyresdresefs
ja lubie japonskie horrory. jale nie wiem czy takie ci odpowiadaja.

Gość ydrtdyresdresefs
np .Shutter - Widmo

duzo krwi to jest w partach Hostela, Wzgorza maja oczy, Droga bez powrotu, Frontiers, mysle ze sporo takich filmow sie znajdzie. Psychologiczne to z pewnoscia SIerociniec lub nieproszeni goscie. Filmow jest od cholery teraz nawet nie wiem ktore mam wymienic :D

Wzgorza maja oczy Droga bez powrotu Hostel Hotel zła Oszukac przeznaczenie Śmierć się śmieje

Gość jdidkudj
Mychol oba psychologiczne oglądałam, i w ogóle te co wymieniłes....

Polecam film APOCALYPTO mimo, ze to nie horror jest swietny tym bardziej, ze obrazuje zdarzenia ktore mialy miejsce. Secuestrados Lśnienie My bloody Valentine Krwawe wzgorza Apartament 1408 Oko Nienarodzony Kostnica Udreczeni Paranormal Activity W pogoni za zlem Grave encounters blair witch project martyrs wolf creek smierc sie smieje dom strachu znaki desperacja Trzynascie godzin wioska przekletych martwica mozgu zgromadzenie dom szalencow dom woskowych cial zejscie dark water silent hill lęk timber falls room 6 gdy zapada zmrok thinner krzyk koszmar minionego lata halloween 20 lat pozniej mamusia i tatus wrota do piekiel dom na przekletym wzgorzu under the stairs hotel smierci 30 dni mroku egzorcysta egzorcyzmy emily rose ostatni dom po lewej opetanie glosy amityiville teksanska masarka pila mechaniczna dead silence rasa demon historia prawdziwa nawiedzony lustra pila i split on your grave armia ciemnosci To wladca demonow ciemnosc REC Mam nadzieje, ze masz w czym wybierac :D

Gość jdidkudj
Mychol dziękuję bardzo:)