Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Emeryci - smierdza, nic nie robia i caly czas narzekaja

Polecane posty

Gość SNap

Po co utrzymywac tych nieudacznikow? Nie wypracowali sobie emerytur, za co dzis placimy wysokie podatki. Z jakiej racji?

Gość do debila powyzej
Twoja matka tez ? I twój ojciec ? Nie wypracowali emerytury ? To niech dadzą dobry przykład i się zrzekną :P i ogłosza to w TV - na wszystkich programach :P

Gość HMS..GRKL...Petard
Proponuję przepisać to co wybełkotałeś, schować głęboko do szuflady i przeczytać za kilkadziesiąt lat.

mOJEJ MAMIE JESZCZE DLUGO DO EMERYTURY, A TESCIOWA MIMO ZE JUZ MOZE ISC NA EMER TO pracuje dalej. popieram autorke. mam czesty kontakt z emerytami z racji swojej pracy i potwierdzam ze jest to prawda. Co wiecej, nie wiem czy to z biedy czy z nudy, ale emeryci bardzo probuja oszukiwac na kase...

Gość niestety.........
Musisz sie szybko powiesić na krawacie i nie przynosić wstydu rodzicą ,dlaczegy TO i WYŁĄCZNIE TYmasz tak nasrane tam gdzie powinien znajdować sie muzg odpowiadający za skromność i inteligencje.

Gość maru
Każdy śmierdzi jak się nie myje, a ty kiedyś też się zestarzejesz ....Co może masz nadzieję ,że nie?!

Gość dziś trzeżwy
SNap Po co utrzymywac tych nieudacznikow? Nie wypracowali sobie emerytur-To samo mówi ,pisze i wykonuje terażniejszy rząd na czele z tssuskiem -wytruć ,nie dać leków i wywołać wojne by wszystkich goi sie pozbyć

Gość do debila powyzej
i do anioła ciemności ( ta ciemnosc to chyba w mózgu i w sercu) - zabijcie swoich rodziców, teściów . Twoja mamam i iteściowa cimny a. zamiast teraz pracowac powinna już dawno sie uadac na cmentarz i tam lezec w oczekiwaniu na smierc.

Gość a co mają robić , jak nie
narzekać, skoro ich, guru Torunia, naucza tego, wytrwale od 20 lat

Pracuje w banku, zadko na kasie, ale tez niestety czasem trzeba kogos zastapic. Emeryci sie nie myja, czuc ich przez duza szybe jaka nas oddziela. Nie pracuja, a przychodza i zaraz jak tylko wejda kula sie, udaja wielce schorowanych i prosza innych ludzi z kolejki zeby ich przepuscic, mi nic do tego, ale widze tych emerytow codziennie i ich poziom schorowania zalezny jest od dlugosci kolejki. Kolejna sprawa, daja kwit do podpisania nastepnie wydaje pieniadze. Emeryt szybko chowa pod lade do torby lub kieszeni i udaje ze ja mu nie wyplacilam. oczywiscie caly czas zagadujac o pogode, o leki itp. Mam takich przypadkow min. 10 tygodniowo. i to nie oszukuja mlodzi ludzie, czy w wieku srednim, a wlasnie emeryci. Potrafia po wyplacie pieniedzy schowac szybko w rekaw np. 200 zl. i spierac sie ze mna pol godziny ze to ja nie wyplacilam, dopoki ochrona nie odtworzy nagrania.... Pozniej udaja skleroze albo ze lekow nie wzieli....

Gość HMS..GRKL...Petard
Zastępy dziadów powinny cię jeszcze dymać w perskie oko. Bez poślizgu i ceregieli

powiedz to emerytowi słynnemu agentowi Tomkowi, to poczujesz zapach old spajsa na jego pięści jak ci zayebie w tego głupiego ryja

O matko kochana, czym się podniecać, przecież to prowokacja! Z jednym się zgodzę, wielu emerytom wydaje się że to ze mają te 70 czy 80 lat wszystko im się należy najlepiej za darmo i od razu. To jest czasem irytujące. Ale czy w takim przekonaniu nie żyją także współcześni młodzi?

Gość macierzanka.
tez bym tych staruchow w pien wyrznela! tylko narzekaja, wszedzie sie pchaja i sa wielce przeswiadczeni, ze wszystko im.sie nalezy i ze wszystko wiedza. Ajuz najgorsze sa te stare purchawy co to sie po marketach szlaja w niewiadomym celu, a potem w autobusie czy tramwaju 3 miejsca zajmuja (bo torby tez musza przeciez siedziec).

Gość mikikun
a wszystkie kobiety to dziwki ile ty miałaś partnerów do tej pory

tak tak w ogóle to powinno sie zrobić przegląd i wysłać niektórych na przymusową emeryturę z zakazem pokazywania sie w tv , nawet TV Trwam, oto kandydaci: Jarosław Kaczyński prezes wszystkich prezesów; Macierewicz, wybitny specjalista od lotnictwa; L.Dorn, sspecjalista od degustowania trunków w sejmie....to dopiero początek listy, może od dwusetnego miejsca powinni się znaleść, JKM, i kilku innych błaznów z SLD, czy PO

Gość ssdfsd
Świat wg autora -> emeryci kradną na placach, mieszkają w kanałach, dogorywają .. siły rządowe wyłapują emerytów i poddają ich eutanazji, czasami uzywają do tego pałek ..

a że kradną? zdażyło mi się w gabinecie że tajemniczo "zniknął " papier toaletowy zaraz po wyjęciu nowych rolek, mydło czy ręczniki papierowe, ale jestem przekonana że to z biedy, a nie z upodobania i pasji jak myślą niektórzy

Gość a upnę, sobie co mi tam
z jakiej biedy, przyzwyczajenia ze stanu wojennego

w mojej pracy sama dbam o swoje stanowisko (nie okienko kasowe) i zeby klient lepiej sie czul czestuje kawa, staja cukiereczki w miseczce, ktore sama kupuje. Zazwyczaj czestuja sie dzieci , ktore sa z rodzicami, albo jednego od czasu do czasu wezmie normalny klient, a emeryt? Otwiera reklamowke i przesypuje z calej miski..,..

co ty napięcie przedmiesiączkowe, cy cuś, do chuja wafla?????

mialam kiedys emerytke, ktorej na wszytskie rachunki zabraklo 15 zl, a ze to stala babka, to zgodzilam sie na jej prosby ze doniesie. Sytuacja miala miejsce dwa razy bo znow jej zabrako 10 zl. Przypomnialam jej o tym i umowilysmy sie ze nastepnym razem odda mi te 25 jak bedzie wyplacala emerytujre z kasy . Oczywiscie nie oddala, wiec kolejnych razem sama sie upomnialam, sory memory, ale sobie zaluje pewnych rzeczy a bede starym babom z wlasnej kieszeni dokladala? I wiece co ona zrobila? Zlozyla na mnie skarge ze chce od niej wyludzic 25 zl.

też będziesz miała sklerozę, głupia krowo.

Gość HMS..GRKL...Petard
stomatoloszka. ty poje‏bana mitomanko hehehh. dobry lekarz...hehehehehe

no to nic innego, tylko wierna i czuła słuchaczka Radia Maryja.