Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda koza...

o co mu moglo chodzic?

Polecane posty

Gość mloda koza...

wczoraj bylam u kolegi na imprezie i poznalam nowego faceta. Dobrze sie nam rozmawialo, przetanczylismy kilka kawalkow. nastepnie mnie odprowadzil i przez caly czas, od kad nawiazalismy pierwszy kontakt, nawijal jak to ja mu sie podobam, ze ciezko mu sie oprzec itd. spytal wprost czy sie z nim nie wybiore do niego na bara-bara. odpowiedzialam, ze nie. odprowadzil mnie pod "niby" moje drzwi- nie chcialam pokazywac pierwszemu lepszemu nieznajomemu gdzie mieszkam. koles wyjal kartke i zapisal na szybko swoje nr telefonow, wreczyl mi je, pozegnal sie ze mna i poszedl. dodam, ze oboje bylismy czezwi, ja wiem jak sie nazywa, gdzie chodzi do szkoly, jakiej klasy na jakim profilu. on o mnie wie tylko gdzie mieszkam, a i tak to bledny adres. nawet imie nie podalam chociaz pytal, pozniej pod drzwiami nalegal abym je podala, wiec na predce zmyslilam. i mam takie pytanie: czy chlopakowi, ktoremu zalezy tylko na sexie zostawie swoj nr telefonu czy nie? nie wiem co o tym myslec;/

Gość nm,.6789
wez sie do nauki kozo bo bedziesz bekac:classic_cool:

qurwa normalnie w mosadzie powinni cię zatrudnić !!!!

Gość mloda koza...
ale serio ludzie...:\

Gość mloda koza...
a co do nauki to pacz siebie. ja mam calkiem niezle stopnie jak na taki system edukacujny jaki jest nam mlodym fundowany:P

Gość fererooo
"czezwi" "pacze" chryste. Literowki czy ortografy kazdemu moga sie zdarzyc ale to co to ta idiotka zaprezentowała to juz wtorny analfabetyzm

Gość A moje zdanie.....
Ale... młoda kozo...te stopnie muszą być bardzo kiepskie, bo błędy robisz takie, jakbyś w ogóle do szkoły nie chodziła.

Gość mloda koza...
trzeźwi patrzę, patrzyć wiem! Ale ja tu nie o ortografię pytam, mimo że tymi błędami pewnie narażę się tutejszej społeczności na ostracyzm.

Gość nm,.6789
ale koza ma: mloda koza... a co do nauki to pacz siebie. ja mam calkiem niezle stopnie jak na taki system edukacujny jaki jest nam mlodym fundowany :D:D:D:D:D:D:D:classic_cool:

Gość atanazy_k
trzeba było od razu dac mu doopy - w koncu nie byliście pod twoja klatka

Gość nm,.6789
koza googlowala :D

Gość A moje zdanie.....
No i Polska to być bardzo dziwny kraj.....:D:D:D

Gość abcccdei
najlepszy kwiatek to "z kad" heheh jak można taki byki robić zapamiętaj skąd powinno być napisane bo wychodzisz na idiotkę

Gość mloda koza...
mądry wzgardzi i omija. Ja Cię nie osądzam. Zdaję sobie sprawię, że powinnam się przyłożyć. Masz rację:) Gdyby nie Ty, pewnie w życiu bym na to nie wpadła:) Będę pisać staranniej:)

Gość abcccdei
sorry napiasłaś "od kad" taki sam błąd

Gość abcccdei
a co do tematu.... nie wiadomo o co mu chodzi ile ludzi tyle myśli :)

Gość A moje zdanie.....
Przyłożyć? To Ci powinna matka na majteczki dziewczynko, a naukę powinnaś rozpocząć od zerówki...trochę późno, prawda?

Gość mloda koza...
ale czy mimo moich, niestety, licznych błędów ktoś może mi doradzić. Skoro jesteście tacy dobrzy w polonistyce, to na pewno będziecie wiedzieć, jaka ma być odpowiedź na postawione przeze mnie na samym początku pytanie

Gość fererooo
Nie wszyscy ludzie muszą byc inteligentni. Ktos musi rowniz pracowac fizycznie dla dobra ogółu. kto by sprzatał, układał kostki brukowe czy strzygł włosy gdyby wszyscy byli doktorami? Aczkolwiek kazdy powinien walczyc by zachowac pewne minimum przyzwoitosci. Mysle ze umiejetnosc pisania w ojczystym jezyku miesci sie w tej kategorii.

Gość mloda koza...
masz rację fererooo:) Zgadzam się z Tobą:) Ale czy ktoś mi odpowie na moje pytanie? Tylu ludzi mądrzejszych ode mnie i nic, tylko krytyka

Gość fererooo
Jesli dylematem jest dla ciebie kwestia czy dac numer telefony facetowi ktory jednoznacznie chce od ciebie seksu, to nie tylko jestes przyglupem ale tez za grosz nie masz szacunku do samej siebie. Autorka to doskonały przyklad ze ludzie ktorzy nie potrafia pisac sa rowniez tepakami w innych sferach zyciowych. Mysle ze to dosyc zauwazalne dla otoczenia i chłopak dosc szybko ocenił ze seks to jedyna wartosc jaka masz do zaoferowania

Gość A moje zdanie.....
Nie powinnaś sobie takim chłopakiem, który od razu chce Cię naciągnąć na sex, zawracać głowy. Jeśli szanujesz siebie, to nawet takiemu nie pozwalaj się odprowadzać. Jest nic nie wart i chodzi mu tylko o jedno..

Gość A moje zdanie.....
Dobrze to ujęłaś/łeś

Gość A moje zdanie.....
Lub ująłeś....sorry...Fererooo

Gość nm,.6789
jak rozmawia tak jak pisze to facet od razu dopy chcial:D:D:D

Gość mloda koza...
a co Wy byście zrobili na moim miejscu? Napisalibyście coś do niego?

Gość mloda koza...
gdy rozmawiasz, nie słyszysz czy "żaba" jest pisana przez "rz" czy "ż"

Gość Lambadaqqq
gdyby dziewczyna nie sprawala wrazenia ze jest w sam raz na jeden raz to nie sadze ze jakikolwiek facet odwazyłby sie na zaproponowanie seksu wprost. Normalne reakcja kobiety w takiej sytuacji to wysmianie/policzek ale jak widac gosc dobrze wyczuł temat bo autorka nie zauwazyla nawet ze OBRAZONO ja i to prostacko, prosto w twarz. Chetnie za to kontynuowala wieczor, spacerek i ma ochote na blizsza znajomosc. Jak ktos wyzej wspomnial, niektore kobiety nie nadaja sie do niczego innego

Gość Lambadaqqq
gosc moze i nie slyszal ze nie potrafisz pisac ale z pewnoscia zauwazyl ze jestes przyglupem nadajacym sie jedynie do ruchania. a to widac na pierwszy rzut oka