Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula_26

Jaką porodówkę wybrać z okolic Bytomia

Polecane posty

Witam! Chciałabym zasięgnąć informacji na temat porodówek w okolicy Bytomia. Interesują mnie zwłaszcza opinie o porodówkach z Zabrza, Rudy Śląskiej, Świętochłowic i Tarnowskich Gór. Który szpital polecacie? Mam termin na kwiecień, ale już powoli zastanawiam się gdzie rodzić. Dodam, że w Bytomiu nie mam zamiaru rodzić, zbyt wiele złych opinii słyszałam. Z góry dziękuję za informacje! Pozdrawiam

Gość kocham hp
ja polecam katowice - raciborska

Witam ja z czystym sercem polecam Ci szpital na piaśnikach . Położne bardzo miłe , pan ordynator też a neonatolodzy bardzo konkretni ;) Jak bym miała rodzic drugi raz napewno bym wróciła, nie polecam szpitala w chorzowie na strzelców bytomskich lezalam kilka razy w ciazy i i jakosc obslugi nie porownywalnie nizsza niz na piasnikach. Jak by z dzieckiem bylo cos nie tak to na piasnikach oddzial maluszków jest pietro nizej wiec nie ma zle , a jak bys rodzila w chorzowie na strzelców to wywiozą ci dziecko na truchana niby nie daleko ale jednak kawałęk . ;) jak byś miała jakies pytania chetnie odpowiem

Tak w bytomiu tez lezałam w ciazy i kazdy narzekał na jeden z bloków tam sa dwie porodówki i ktora by nie rodzila mowila ze jak by drugi raz to modlila by sie o blok a a nie blok b ,niepamietam numerów>

MamaMałpki powiedz mi - kiedy rodziłaś? rodziłaś naturalnie czy przez cesarskie cięcie? ile leżałaś w szpitalu? na jak długo dziecko dawają matce? jak wyglądają godziny odwiedzin? czy do porodu rodzinnego potrzebne jest uczęszczanie do szkoły rodzenia? jest możliwość dostania znieczulenia zewnątrzoponowego? ilu osobowe są sale? póki co nie zmieniło się nic i nie trzeba mieć skierowania na porodówkę? i jeszcze jedno (niezbyt mądre) pytanie :) szpital na piaśnikach to szpital na chorzowskiej? Pozdrawiam