Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monotonia12

Jak ja kocham takie monologi :-)

Polecane posty

Kto kogo ocenia? Czy ja coś napisałam na jej temat? NIE. Ja tylko stwierdzam że (serio) lubię takie tematy o nie wiadomo czym. Można się wyluzować czytając takie posty. Jak człowiek jest smutny albo zły to nieźle nakręca. Najpierw usiłujesz zrozumieć o co chodzi. Potem zastanawiasz się czy to czasem umysł ci figla nie płata a dalej to już leci z górki.

Kotek, ja ma 36 lat i niestety muszę wstawać o 4 rano. Ale teraz na szczęście jestem na zasłużonym urlopie. A na moich nogach to daleko byś zaszedł ręczę ci to. :-)

Jak będziesz miał tyla lat co ja to pewnie też doświadczysz przykrej dolegliwości co się nazywa bezsenność. Druga sprawa że jak byłam w twoim wieku to spało się tylko 24h ale raz na 7 dni. A tak nawiasem mówiąc to skąd dokładnie jesteś bo ja mam znajomych w górach może cię znają.

Ja tak ma od kilku lat. Jak rzuciła palenie kilka lat temu to zaczęły się bezsenne noce. Po operacji zaczęłam znów palić ale bezsenność nie ustąpiła. A tak prawdę mówiąc to naprawdę wstaję o 4 rano. Pracę zaczynam 5.40 - 6.15. i muszę towarzystwa pilnować do około godz 20.00 - 20.30. Tak przez jakieś 8 miesięcy w roku. Potem też wstaję o 4 rano ale pracę zaczynam ok. 6.30 i tak do 15. W styczniu, lutym i marcu dostajemy urlopy za nadgodziny. I tak w kółko Macieju.

A co do tych kłótni to ja nawet nie lubię się kłócić ale lubię pogadać. Więc nie miej mi za złe jeżeli cię uraziłam. ;-)

Nie. Ja jestem W-wa. Ale ma znajomych w Zakopcu. A mężatką owszem jestem. I powiem ci jeszcze coś. Jeżeli nie masz żony a będziesz jej szukał to pamiętaj żeby nie pozwalać jej pracować w tak beznadziejnych godzinach. To rozwala całe życie małżeńskie. Wiem co mówię.

Gość Killeruś180818
A ja uwielbiam czytać owcze tematełe