Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghfghghgfh

kawa macchiato pytanie ;]

Polecane posty

Gość hghfghghgfh

hej, właśnie zrobiłam sobie taka kawę i wyszła mi bardzo ładnie, ale mam pytanie..słodzić możemy jedynie mleko...no i tak pije i pije tą kawkę...i sie zastanawiam czy nie można by posłodzić tej kawy trochę?? czy może słabszą robić?? ja na sam spód szklanki dałam i zalałam jedna łyżkę kaey... może za mocne zrobiłam?? do pierwszej warstwy dałam trochę mleka by była jaśniejsza. jak wy robicie taką kawe ?

to proste. ubijasz mleko wlej do wysokiej szklanki i odczekaj minutke,potem po randze szklanki wlewaj pomalu normalnie zaparzona kawe i masz piekne trzy warstwy przed spozyciem dodajesz cukier

Gość hghfghghgfh
boże..umiesz czytać ?? zrobiłam i wiem jak ją zrobić, wyszły mi piękne warstwy.. nie zajarzyłaś pytania..chodzi o to że pije gorzka kawę a potem bardzo słodkie mleko...w sensie czy tej kawy nie można by posłodzić trcohę?? np słodzikiem..albo czy nie za mocną zrobiłam... może mnioej kawy ..ale pewnie tak..nie ważńe..

Gość hghfghghgfh
mleko posłodziłam jedną łyżeczkę, i czy jak posłodze np pół to czy też wyjdzi emi czy to mleko powinno byc bardzo słodkie ?? bo to chodzi o to żeby sie nie wymieszało...

Gość skoro w Twoim domu był to
kawe podajesz 3warstwową, pozniej mieszasz i pijesz 🖐️

Gość hghfghghgfh
ja nie chce mieszać, teraz wiem, że to wina tego że za mocna kawę zrobiłam ;] nie po to się trudzę żeby wyszły mi warstwy żeby to od razu wymieszać ;]

hahahahaha ja pierdole :D masz racje nie mieszaj do ostatniej kropli moze w brzuchu tez sie utrzymaja 3 warstwy, pozneij nie podskakuj podczas chodzenia za bardzo to moze nawet tak wysikasz 🖐️ pierdole :D :D :D

Gość hghfghghgfh
ja nie robie po to warstw żeby wymieszać, mogę w sumie spienić mleko i polać na kawę i wymieszać...nie każdy miesza taką kawę..nawet jak patrze w kawiarniach to ludzie pija warstwami...

Gość hghfghghgfh
każdy pije jak lubi... nieźle Cie obruszyło widzę to że ja wolę tak pić... : ] musisz mieć mega problem z tym że od razu tak bluźnisz... : ]

nie wiem gdzie Ty do kawiarni chodzisz :D ja zawsze czy jak robie sama, czy w kawiarniach czy u kogos jak dostaje kawe to no spoko ladne warstwy mozna skomentowac, przed wypiciem lyzeczka w ruch i wypijam, kazdy tak robi no chyba ze Ty np robisz sobie zdjecia przy tym i wrzucach na nk chwalac sie jaka kawe pijesz :D 🖐️ kawa ma byc ladnie podana, pozniej ma juz tylko smakowac. Robiac slabsza lure bedziesz miala a nie kawe 🖐️

Gość hghfghghgfh
próbujesz mi zmienić to jak pije kawę? :D super ;] może napisz mi coś jeszcze co robisz inaczej niż ja to się zmienię :D he he he :D KAŻDY PIJE TAK JAK WOLI nie mam konta na nk głupia pusta wredna żmijo : ] spierdalam stąd bo tu zaczyna śmierdzieć : ]

:D pokaz mi jakies bluźnierstwo z mojej strony, ze napisalam " ja pierdole" ? ? doucz sie czym jest bluznierstwo 🖐️ i nie obruszyło mnie to tylko zajebiscie rozbawilo :D serio polałabym z Ciebie jakbym zobaczyla jak w kawiarni delikatnie popijasz kawke zeby warst do konca nie rozwalic :D

Gość hghfghghgfh
to weź ze sobą pieluchę jak będziesz miała okazje być w tym samym czasie ze mną w kawiarni bo się pojszczysz : ]

"głupia pusta wredna żmijo" Kocham hipokryzje 🖐️ ta byla w najczystszym i najpiekniejszym wydaniu hahahahhahahha Uswiadomienie zabolalo? :D

Gość hghfghghgfh
chyba ciebie pośmiałaś się ?? czy teraz będziesz mi coś udowadniać ?? bo jak się pośmiałaś to zajmij się czymś bardziej konstruktywnym..

z pewnoscia tak by było 🖐️ wystrczy ze cie przeczytalam a polałam prawie w gacie :D 🖐️

Gość hghfghghgfh
może masz problem z trzymaniem moczu.. :) podobno co druga kobieta go ma... :)

no bo popatrz sama kto jest ta pusta wredna zmija? zadalas pytanie, nikt Cie nie zmuszal do pytania, jak juz pytasz to chyba znaczy ze chcesz wiedziec jak TO SIE ROBI BO WIDOCZNIE MASZ Z TYM JAKIS PROBLEM I NIE WIESZ TEGO po tym jak zostałaś uswiadomiona, nie tylko przeze mnie zauwaz nagle stwierdzasz ze ty wiesz jak to sie robi i bedziesz to robic tak jak chcesz a ten kto ci napisal jak to sie teoretycznie powinno robic prawidlo to jest wredna pusta zmija , no sory zlotko ale robisz z siebie wioche i taka jest prawda, oczywiscie chcesz to rob nic mi do tego ale nie zdziw sie ze ktos moze sie z tego smiac

Gość koło działki wino
:classic_cool: jaki macie kolor włosów?

Gość gość
Boze dziewczyny jak macie tak pisac to lepiej wcale nie pisac, na ta stronke sie zaglada zeby sie czegos nowego dowiedziec o kawie a nie czytac jak sie obrazacie .