Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 05452584563

Rzuciłam palenie-jem za pięciu:( co dalej?

Polecane posty

Gość 05452584563

Witam. Dokładnie od 1 stycznia nie pale papierosów. Nie byłoby tak źle nawet gdyby nie fakt że mam taki apetyt że masakra:( macie może jakieś rady? Co jeść, czym się zająć... może jakieś propozycje czym sobie pomoc. To dopiero piąty dzień a ja już mam kg na plusie.

Gość lsrl;mvlrem
moze luskaj slonecznik?

Gość asiaxxxxxxx
moja mama pare lat temu rzucila palenie i "przerzucila" sie na slodycze teraz kiedy nabrala kg nie wyglada zle ale wiadomo nie wszystkiemu we wszystkim ladnie

Gość gość
Ja nie pale już prawie 6 lat jak rzuciłam palenie to przytyłam z 15 kg bo też przerzuciłam się na jedzenie ale było warto rzucić :)

Guma do żucia, słonecznik (ale ten do łuskania, to zajmiesz czymś dłonie), herbatka zielona, ogólnie dużo pij

Gość 05452584563
Ja na szczęście nie rzucam się na słodycze tylko normalne jedzenie, np zamiast dwóch kromek chleba na śniadanie jem cztery, nie miną dwie godziny i znowu jestem głodna. I to tak że aż mnie boli żołądek.

Gość taka-effka
Może jedz dużo ale zdrowego jedzenia? Np warzywa, owoce, pierś z kurczaka w przyprawach duszona bez tłuszczu?

Gość gość
Tak się dzieje jak się rzuca palenie moja mama również przytyła też zajmowała ręce słonecznikiem i inne. Pilnuj wagi żeby nie przytyć sporo może więcej ruchu.