Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyznaasa

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic???

Polecane posty

Gość mezczyznaasa

Mam 27 lat, moj problem polega na tym ze kompletnie nie wzbudzam zainteresowania u kobiet, zero. Mimo tylu lat nigdy nie bylem w zwiazku. Kobiety traktuja mnie jak powietrze, zero zainteresowania seksualnego,. Co najwyzej istnieje jako kolega, ktoremu sie mozna wyzalic(jestem dosc wrazliwym facetem, pomocnym). Uprzedzajac pytania o wyglad juz pisze jak wygladam. Wysok (186 cm) brunet, normalna budowa( ponad 80kg), twarz przecietna(niebrzydka, przecietna, srednia, nic specjalnego ale tez nic wyrozniajacego sie in minus). Chodze zawsze zadbany, z innych cech, kulturalny,mily nieglupi, srednio zamozny,z poczuciem humoru. Dla kobiet nie istnieje jako ktos wiecej niz kolega. Nie mam widocznie tego cos. Jakies porady dla mnie?

Gość ytytytyt
żadne rady nie poskutkują. jeśli przy takim wzroście jesteś peezdą, to nic ci nie pomoże

Gość kobietka:)
Chyba każdy się nad tym zastanawia. Trudno powiedzieć, ale musisz kobietę czymś zainteresować. Dla kobiet często intelekt mężczyzny jest afrodyzjakiem. Niestety, musisz sam wyjść z inicjatywą, zagadać no i trafić na odpowiednią. Nie licz, że to kobieta zrobi pierwszy krok. Podoba Ci się jakaś, to pogadaj z nią, zainteresuj sobą, napij się piwa... i nie oczekuj seksu po pierwszym wieczorze.

szukac dziewczyn do tanca i rozanca . Nie zadzierac glowy w strone ksiezniczek, patrzec na biegajace po ziemi normalne dziewczyny.

Gość amandaaa
jeżeli jestes dla nas niewidzialny to też traktuj nas jak powietrze, proste i miłe :)

Gość singielekwcak
Dlaczego nie ma liczyc ze kobieta nie zrobi 1 kroku? Dlaczego kobiety nie robia 1 kroku? Dlaczego kobiety zachowuja sie jak ksiezniczki?

Gość taki jeden facet27
kobiety nie zrobią pierwszego kroku do przeciętniaka.

Gość taki jeden facet27
Co do autora to może być też tak nie nie dostrzegasz subtelnych sygnałów zainteresowania.

Gość mezczyznaasa
Byc moze i nie dostrzegam, ale nawet jesli to co, kobiety nie moga zrobic same 1 kroku?

To nie chodzi o zachowanie jak księżniczki, tylko o to, że większość facetów, żeby się zainteresować kobietą na trochę dłużej, niż jedna noc, musi poczuć adrenalinę zdobywania. Jak chcecie kobiety robiące pierwszy krok, to polecam Angielki. Tam proporcje się odwróciły. Kobiety są często otyłe i to one zabiegają o facetów, a oni wyglądają całkiem nieźle i przebierają, bo w każdej chwili znajdą pełno kandydatek i do szybkiego seksu i do romansu.

Gość pierwszy krok powinna zrobic
osoba, ktorej podoba sie ta druga jesli tobie podoba sie pewna dziewczyna to ty powinienes zaczepic ja, a nie czekac nie wiem ile czasu, az ona domysli sie twoich checi co do niej i sama cie zaczepi z tym sie wieeeeele razy spotkalam, zalosne i dziecinne jesli dziewczynie sie facet jakis podoba to ona powinna wyjsc z inicjatywa proste i logiczne🖐️

Gość a wieecc tak
szczerze to ja jestem mistrzem w splawianiu :)

Gość mezczyznaasa
problem polega na tym ze kobiety praktycznie w ogole nie robia same 1 kroku, tylko licza na ruch faceta, nawet jesli ten facet im sie bardzo podoba

taaaa.Nie wszystkie zachowuja sie , jak ksiezniczki. Malo tego nie sa nimi . Tylko mezczyzni chca dziewczyn z kosmosu , a potem jak taka kreci nosem, to placz i zgrzytanie zebami. Prosze panowie patrzec wokol na mile, zyczliwe i normalne dziewczyny, ktore borykaja sie z trudami zycia . Takie docenia prawdziwe wartosci w zyciu .

Gość sasasasasasasa
Problem polega na tym ze kobiety sa bardzo LENIWE i bardzo rzadko wychodza z inicjatywa. Zawsze chca by to facet robil 1 krok.

Kobiety wolą po prostu bardziej subtelne sposoby. Może to być spojrzenie, może przypadkowe dotknięcie. Można wszystko odwrócić, tylko po co? Ja oczekuję od faceta inicjatywy w życiu, ale też w łóżku. Jeżeli w tym pierwszym nie potrafi nic zrobić, to jak miałby w tym drugim? PS. Dobry filmik, coś w tym jest:)

Gość sasasasasasasa
Oczekujesz inicjatywy od faceta bo jestes typowa kobieta, kobieta leniwa, ktory nic nie robi, czekajac ze wszystko zrobi facet. Co to za inicjatywa w postaci usmiechu, jesli facet usmiechnie sie i nie zrobi nic wiecej do kobiety, ktora mu sie podoba to uznasz to za 1 krok czy nie?

Może to być spojrzenie, może przypadkowe dotknięcie. A co my mamy szklane kule, żeby to odczytać? Spojrzeć można na każdego, tak samo jak kogoś przypadkowo dotknąć.

Jakoś z paroma facetami nie miałam problemu, żeby dojść do porozumienia, o co nam chodzi. Raz wystarczyły życzenia o północy, w Sylwestra zakończone pocałunkiem, raz przytulenie do zdjęcia. To nie ma nic wspólnego z lenistwem. Można zacząć od rozmowy i nie nastawiać się od razu na coś więcej, a jakoś samo wychodzi. Moi kochankowie raczej nie narzekali.

Gość taki jeden facet27
prziecież nie musisz się oświadczać jej od razu no ja pierdole. tak jest świat skonstruowany to tak jak byście mieli pretensje ,że jak szczasz pod wiatr to się oszczasz.

Gość singielekwcak
Wlasnie ze to ma wiele wspolnego z lenistwem. Z jakiego to niby powodu kobiety nie robia 1 kroku? Slucham

Gość nie obrażaj nas dziaduuuuu
///także neutralny dziś leksem ''kobieta'' , który w XVIII w. zastąpił niewiastę, wskazywał pierwotnie jej służebną, podrzędną rolę. Słowo kobieta pochodzi od kobu chlew, etymolodzy wskazują również na możliwość pochodzenia słowa od koby kobyły. Nazwa ta, jeszcze w XVI w. uważana za obelżywą często występowała w literaturze ludowej (w piosenkach, porzekadłach) i sowizdrzalskiej, a także pokpiwającej z kobiet. \\\\ ZWRACAJCIE SIĘ DO NAS PER BIAŁOGŁOWO!

Z tymi koleżankami to akurat problemów nie miałem. Jak się z jakąś kolegowałem to one chciały chyba więcej. Ale ja nie czułem, że to to. A jak znam z widzenia jakąś piękną i wyglądającą na fajną, to taka kroku raczej nie zrobi. Kiedyś mi się zdarzyło, że się uśmiechała, patrzyła itp., ale więcej jej nie widziałem. Innym razem wydawało mi się, że może mi dawaćjedna znaki, a okazało się że chyba nie. Więc tak to jest z tymi znakami, że można je sobie wsadzić.

Napisałam wyżej, dlaczego. Chcą, żeby facet poczuł emocje "gonienia króliczka". Dla dobra obojga.

Aha, w dzieciństwie miałem taką sytuację, że dziewczyna odwaliła całą robotę. :D Chciała się ze mną w męża i żonę pobawić. No to ja dobra. A ona że mąż i żona się całują. I się pocałowaliśmy. ;)

Gość taki jeden facet27
looser bo do tych pieknych podchodzi co dziennie kilku facetów i je podrywa...pomyśl sobie sam że codziennie po kilka kobiet Cie zaczepia ,a te które już znasz wiecznie Cie gdzieś zapraszają.

Gość singielekwcak
Gonienie kroliczka to typowe zalosne wytluamcznie lenistwa kobiet

Gość a wieecc tak
taaaa ja sie juz naganiałem... tak si naganiałem ze wszystkie mi zwiały czuje sie jak satyr ganiajacy nimfy

najlepsze to jest uwodzenie wzajemne, jak facet potrafi odpowiedziec na dyskretny sygnał kobiety, to mozna takiemu dac maly sygnal, ale jak sie nie połapie, to od razu wytrabic z zaproszeniem na randke... no nie bardzooo.....