Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heniek22222222222

im większa tragedia Polski tym większe poparcie dla PO

Polecane posty

Gość heniek22222222222

widzieliście ? znów urosło poparcie dla PO :) Jak to możliwe ? Coś mi się kojarzy, że w latach 70/80 było podobnie :) Tłumy na wybory i wszystko na jednego słusznego. Kpina w żywe oczy ? A do strajków już szykuje się policja, prokuratura, strażacy zapowiadają protesty w miastach gdzie ma odbyć się euro, rolnicy jeszcze nie wiadomo ale wesoło nie jest.

Gość oNnnNa....
bo te wybory są jednym wielkim oszustwem

Gość HMS..SDSS....Petard
Skoro stać cię na internet i alkohol od którego nadmiaru tak bredzisz.....to znaczy że nie jest aż tak źle

Gość heniek22222222222
No ja wiem, że oszustwo ale ludzie mają trochę większy dostęp do informacji niż w latach 80 tych. Mogli by rozsądniej to wszystko robić. Przecież taki sondaż może wywołać tylko uśmiech. Sami się ośmieszają i potwierdzają to co widzi coraz więcej ludzi. Noż kpina !

Gość jaki prezent dla szefaaaaaaaaa
niech tak dalej robią, koniec bliski

Gość Tuskolandia
Pewnie mówisz o sondażu na onecie. Zobacz dobrze to sondaż tvn'u !!! Nie jest wiarygodny !!! Takich śmieci to ty lepiej nie czytaj

Gość figa z makiem2
co oznacza skrót PO bo często go widzę na różnych forach ? czy to 'pieprzyć obywateli' czy coś innego ?

Gość to licho
moj jakies 170 / miesiac a ja z firmy wyciagam jakieś 80-90 na mies 🖐️

Gość hej ho hej ho
głosowałam na PO :classic_cool:

Gość miejscowy blokers
pis nie moze zrozumiec jednego - ludzie wola na dabla zaglosowac byle tylko kosciol dal im spokoj czasy straszenia bozia sie skonczyly za 30 lat koscioly w polsce tak jak w zachdniej europie beda swiecic pustkami dzieki polityce czarnej mafii a w ogole w polsce politycy z urzedu to zlodzieje i nieudacznicy wiec i tak zero roznicy na kogo sie glosuje

Ludzie rozumieją, że tylko władza w rękach jednej partii pomoże przejść przez kryzys obronną ręką. W innych krajach rządy są podzielone i trawi je kryzys, Polska daje sobie radę bo PSL i PO mają większość i Prezydenta. Gdybyśmy mieli rząd mniejszościowy to już dawno byśmy zdechli, a ludzie staliby na barykadach .. pojawiłby się drugi Jaruzelski. Nie łudźcie się, że spadło by bezrobocie .. cofnęlibyśmy się intelektualnie o trzy dekady .. Ja też głosowałem na PO

Ludzie wciąż się boją Boga, ale Kościół od Boga się oddalił (pedofilia, walka o grunty w sądach, obracanie milionami na giełdzie, księża odwiedzający burdele, próby zniesienia celibatu, walka z nauką i próbami znalezienia lekarstw na raka) Czy balibyście się czarodzieja, który stracił swoją magiczną moc? Kościół jeśli nie wróci na właściwe tory to czeka go zagłada .. a hierarchowie myślą, że są Bogami i są nieomylni .. źle myślą. Mam tylko nadzieję, że Bóg nie opuści zwykłych ludzi.

Gość kasiutkaJaninka
już zleciały te mendy peowskie płacą wam za te posty ? obrzydliwe podłe szczury ! ludzie zdychają już z głodu a ci dalej chrzanią !!!!!!!!!! won kurka !

Gość w dupie
przestańcie się denerwować. Pokazać wam coś ? patrzcie 10 postów za 2,99 http://allegro.pl/pisanie-postow-wypowiedzi-doswiadczenie-jakosc-i2015840685.html małe firmy to kupują, każdy i myślicie, że PO nie stać ? my sami za to przecież płacimy z naszych podatków. Po co te nerwy ? ignorujcie ich. Ja już nawet tego nie czytam zaraz zaczynają się strajki, może tam trzeba pomóc a nie kłócić się z marionetkami ?

Gość mammmmai87
głosowałam na pis a teraz płace za tych dupków !

Gość a999999999999999999a
Wprowadzili swoje zachodnie firmy a Polaków na dno. Ceny porobili zachodnie a pensje gorsze niż w rosji ! Grecy się buntują, każdy kto ma lepiej a my to najwyraźniej lubimy być robieni w bambuko i jeszcze się wmawia że wszędzie kryzys, wszędzie źle. Kto im jeszcze wierzy ? eh, szkoda słów

Gość -jan-
Po co nam polscy przedsiębiorcy! Teraz wystarcza już PR i propaganda sukcesu jak za Gierka.

Gość czarny czwartek
Wystarczy prześledzić wszystkie obietnice, które zostały poczynione i ile zostało spełnionych. A teraz należy zadać pytanie, które kiedyś zadał Tusk prezesowi Kaczyńskiemu, czy Pan Premier wie ile kosztuje dzisiaj chleb, ziemniaki. Od momentu przejęcia władzy przez PO wszystko drożeje w zastraszającym tempie, szerzy się korupcja, a historia jest zakłamywana. Ludzie należący do PO kręcą interesy, zakładają firmy by korzystać ze znajomości prominentów z PO.

Oszukał tych którzy mu ślepo uwierzyli i na niego głosowali. Ja nigdy nie głosowałam na PO więc nie czuję się oszukana za to czuję się OKRADZIONA przez nich - właśnie poprzez manewr z OFE, z VAT-em.....nadal na nich nie będę głosowała bo czuję, że chcą doprowadzić do upadku Polski i Polaków - ale nie wierzę też, że Polacy zmądrzeli, może muszą dostać po tyłku, może właśnie musi upaść Polska żeby ci głupcy którzy na niego głosowali wreszcie zrozumieli do czego doprowadzili.

Gość urszula19
wszystko pięknie fajnie ale co teraz z ludźmi, którzy za leki zapłacą zamiast kilka złotych tysiąc złotych ? Mam nadzieję, że ktoś im pomoże :( Tylko proszę nie piszcie o żadnych zbiórkach bo to jest chore żeby oddawała podatek bandytom i dodatkowo musiała zbierać dla chorych :( To jest jakiś sen z którego się obudzę :( to musi być sen :(

Gość ..................R...........
może czas wyjechać ? 4 mln już uciekło to czemu nie kolejne 4 ? ja tam szukam pracy w londynie, jestem kierowca autobusu i na wejscie mam 2500 funtow, po co mi te nerwy i szarpanie od pierwszego do pierwszego ? jeszcze zone z tego utrzymam

Gość w.a.c.e.k
CHcieliście Irlandie to macie, urzędnicy i politycy mają Irlandię w poborach, a prości ludzie maja Irlandie ale w cenach w sklepach a nie w wypłacie hehehe, czyli reasumując, Irlandia jest juz w Polsce !:) ps. w czerwcu bede juz u rodziny w berlinie, i heja wam

Dlaczego mamy drogo? Bo weszliśmy do Unii A gdybyśmy nie weszli? To i tak bezrobocie byłoby większe. Rolnik sprzedaje 10 ton ziemniaków. Komu sprzeda? Temu kto da najwięcej. Po ziemniaki ustawiają się dystrybutorzy: polak i niemiec. Niemiec jest bogatszy i pewnie zaproponuje więcej od polaka. Dlatego polak musi dać więcej i potem sprzedać za więcej innym polakom. Unia, ceny, kryzys .. gospodarka - wszystko to naczynia połączone, na które wpływu nie ma ani rząd ani premier. Jak rząd obniży podatki to nie będzie mógł refundować leków, jak podwyższy to firmy splajtują i wzrośnie bezrobocie. Ludzie ciągle winią rząd, a prawdziwymi winowajcami są spekulanci i biznesmeni, którzy ściągają pod siebie coraz więcej pieniędzy śmiejąc się z reszty ludzi. Najlepszym rozwiązaniem rodem z komunizmu powinno być wprowadzenie górnego limitu bogactwa dla jednostki, ale coś takiego nigdy nie przejdzie :)

--w.a.c.e.k W Irlandii teraz większy kryzys niż w Polsce :D:D a każdy polak tam traktowany jest praktycznie jak najeźdźca

Gość PuDeLkOwA
sluchajcie na po zwykli ludzie nie glosowali tylko urzędasy no moze jakis popapraniec sie trafil nafaszerowany tvnem wiec co tu sie obrazac. Jedno jest pewne, jest tragicznie i bedzie jeszcze gorzej. Rozgarnietym proponuje grac w ich karty -> kombinowac. Mniej rozgarnietym rzeczywiscie wyjazd z kraju i praca za godziwe pieniadze.

Gość słyszałem że ryży ma już 115%
poparcie ! :D bo nieważne kto głosuje ważne kto liczy głosy ! :D

Gość acai
chcą zlikwidować telewizje trwam. Podłość ! Mają wszystkie media, kontrolują internet, co im przeszkadza TV Trwam ? Korea Północna bez kitu :(

Gość nie zlikwidowac tylko
nie chca dac im czestotliwosci na nadawanie naziemne. Osobiscie uwazam ze powinni dostac jak dostali tacy nadawcy jak jakies ATM Rozrywka czy kanal z disco polo - Polo TV :D:O