Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa chce się przenieść

Zmiana kierunku miesiąc przed sesją?

Polecane posty

Gość Ewa chce się przenieść

Ktoś to praktykował? Uczelnia oczywiście prywatna..

moja przyjaciolka sie przeniosla ale nie miesiac przed ale jakos w grudniu czyli jakos w polowie 1semestru byla w szczecinie na technologii zywienia przeniosla sie do koszalina na zarzadzanie bo tutaj miala faceta byly to panstwowe uczelnie, jedynie co to pod koniec roku musiala zaliczyc wszystkie przedmioty z pierwszego i drugiego semestru i pozniej bylo ok

nadzieja zawsze jest tylko ze ty chcesz sie przeniesc na tej samej uczelni tyle ze na inny kierunek? ja bylam na uamie w poznaniu na filologii polskiej, zaraz po rozpoczeciu nie otworzyli specjalizacji, chcialam sie przeniesc na dziennikarstwo a ile czekalam, ile pism trzeba bylo pisac, od dziekanatu do dziekanatu jezdzic bo to 2rozne wydzialy :o suma sumarum i tak zrezygnowalam bo zdecydowalam sie na wyjazd zagranice

wiesz, to prywatna uczelnia, im zależy tylko na kasie co ich obchodzi, że zawalę? może uda mi się w lutym trochę chociaż pozaliczać mam zaległości i nie nadrobię na swoim kierunku i chciałam na taki prostszy się przenieść dobra decyzja u Ciebie, ale Ty masz zapewnione w miare tam wszystko:)

mam rodzicow wiec na poczatek mam gdzie meiszkac, to ulatwienie, faktycznei :) ale praca i wszytsko musze sama szukac, ale juz tam bylam 2 lata wiec zielona nie ejstem ;)