Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DolcEf

Planuję dzisiaj zrobić taką niespodziankę swojej dziewczynie, jak myślicie?

Polecane posty

Gość DolcEf

dzisiaj wpada do mnie moja dziewczyna na noc, więc wiadomo, że będzie sexik i planuję podczas stosunku (zazwyczaj kończę na jej stopach, brzuchu, cyckach) ale dzisiaj planuję bez 'pytania' po dobrym ostrym rznięciu spuścić jej się na twarz... jak myślicie, czy nie obrazi się? czy kobieta która coś czuję do swojego faceta chętnie przyjmie taki akt? nie chce aby zrobiło się niesympatycznie.. a chce ją wlasnie tak pozytywnie zaskoczyć takim finałem

Gość Dolcef
up, i prosil bym o normalne odpowiedzi

Gość bgbhnjmn
ja bym po takim ''akcie'' (buahaha) splunęła ci prosto w twarz :)

Gość eeeeeee e
Na stopach? Haha, co?

Gość pewnie autorze zgłosiłeś
powyższe posty do usunięcia... dobrze, dostaniesz normalną odpowiedź. a to znaczy, że ja jako facet uważam cię za gnoja i brudasa. jak mozna tak kobiete potraktowac? w seksie chodzi o to, by ustalac granice i rozne zabawy. byc moze twoja laska to polubi, ale nie mozesz byc tego pewien. daruj sobie taka "niespodzianke". juz tu kiedys byl oryginal, ktory kazal sobie w odbycie lasce grzebac i wyciagnela stamtad pierscionek zareczyunowy... jebnij sie w leb lepiej.

Gość zroieeeer
kozacki pomysl jak swojej tak kiedys zrobilem to potem za kazdym razem chciala final na twarzy