Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onko

Co chciałybyście zmienić w swoim wyglądzie?

Polecane posty

Nie ma ludzi idalych. Każdy ma swoją "piętę achillesową w swoim wyglądzie. Co macie najgorszego w swoim wyglądzie. Niektóre rzeczy odzieczyłyśmy po swoich przodkach, niektóre z niedbalstwa. Tylko mówcie prawdę. Ja mam wielki tyłek i dwa wstrętne pieprzyki na policzkach.

Gość dcgvsdfs
hm chcialabym miec płaski brzuch:)

Gość verkaNerka
Może napiszę czego bym nie zmieniła będzie szybciej :P No więc: Zebów, ust, oczu, odcienia skóry. Reszta do wymiany :D

Schudnąć, mieć dłuższe nogi i chciałabym inny kolor oczu :classic_cool: 🖐️

cycki, zęby i trochę nos, wtedy byłabym idealna :) na szczęście da się to załatwić

Gość prawik 29 lat
chciałbym miec wieksze jądra

Gość mercedesa
ja wieksze cycki bym chciała mniejszy nos i płaski brzusio

albo dokladniej. chcialabym miec gestsze grubsze wlosy, wieksze oczy, mniejszy nos (szczuplejszy), wieksza gorna warge, ladniejsza cere troszke dluzsza szyje, okraglejsze piersi i bardziej podniesione, plaski brzuch, troszke okraglejsze biodra i tylek, prostrze kolano u prawej nogi dodatkowe 5 kg wagi, dodatkowe z 10 cm wzrostu chyba tyle jednym slowem jestem zadowolona ze swoich bialych prostych zebow, rozmiaru piersi figury troche, kosci policzkowych i nawet twarz nie ma ogromnych problemow

Chciałabym mieć 10 cm więcej, 10 kilo mniej, większy biust, mniejszy tyłek, ładną twarz, mocniejsze włosy, większe dłonie i stopy, szczupłe uda.

a i jeszcze kolor oczu mi sie podoba- niebieski. w zyciu nie chcialabym miec brazowych bleeeeeee

Gość DruidMorales
Nie wiem, patrzę w lustro i nie wiem czego mi brakuje żeby być dla kobiet interesującym ;/