Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaksiezniczka

Dieta DUKANA szukam koleżanek które chcą się dołączyć do mnie.ZAPRASZAM :)

Polecane posty

Gość startująca1
Cześć, Trzymam kciuki za wytrwałość i za to by ta dieta Ci nie zaszkodziła - jednak coraz więcej mówi się o jej negatywnych skutkach :( Ja kiedyś zaczęłam Dukana ale po kilku dniach zwątpiłam, mimo że waga leciała. Każdy musi ocenić sam. Teraz jestem 4 dzień na South Beach i jestem zadowolona.

Gość startująca1
Ty patrząc po stopce nie masz wiele do zrzucenia - nie wiem czy przy 1,76m - 60 kg to nie za mało? ale to oczywiście indywidualna sprawa. Ja ma, 1,68 zaczynałam na 64 z hakiem teraz mam 62,8 dążę do 56 ale wiem że i przy 60 kg jest nieźle ;) Tak więc myślę, że dukan Ci jest niepotrzebny - poczytaj o South Beach albo o Montignacu - podobny i spokojnie uporasz się z tymi kilkoma kg :)

Hej, ja od poniedziałku zamierzam stosować tą dietę, odezwę się później albo jutro rano :) A masz już gotowy jadłospis?

nie robie sobie jadlospisu dziennego,ale na necie sprawdzalam mniej wiecej jakie są jadlospisy na tej diecie.jem po swojemu i jadlospis mi nie potrzebny. RYBA FUGU zapraszam cie do odchudzania ze mną STARTUJACA1 juz od kolejnej osoby slysze ze przy moim wzroscie 60 kg to za malo,powiem szczerze ze pierwszym moim celem i najwazniejszym jest 65,a jak bede dalej zle wygladac to bede dążyć do 60kg.

Witam :) Ja przy wzroście 174 cm ważę 68 kg, dwa miesiące temu urodziłam drugie dziecko i mimo, że po porodzie kilogramy spadły to wpadłam w nałóg jedzenia i niestety waga szybko skoczyła. Zamierzam też ćwiczyć 6weidera, ale dopiero za miesiąc, bo jestem po cesarce. onaksiezniczka - ja przed ciążami wazylam 50kg (!) i było to stanowczo za mało, spodnie trzymały mi się na kościach biodrowych i nie wyglądało to za ciekawie, ale jak ważyłam 55 kg to już było idealnie. A jak tam samopoczucie w 3 dniu diety? Ja zaczynam od jutra i mam nadzieję że wytrwam.

polecam diete souyh beach - jest zdrowa i sie chudnie- ( 15,5 kg w 2 miesiace schudalm 4 lata temu ) warto!

Gość asfdddghhgfbvc
nie masz z czego sie odchudzac,zabrudzasz forum

ryba fugu dziś już czwarty dzień diety i jak narazie jestem z siebie zadowolona schudlam 2 kg, malo jem i co najlepsze wcale nie czuje sie glodna,mam wrażenie ze to dzięki wodzie,bo ciągle ją popijam:) asfdddghhgfbvc ja uważam ze mam z czego sie odchudzać i nie potrzebuje twoich zbędnych komentarzy.

Gość jupikowa24
ja we wrzesniu wychodze za maz na dukanie byłam w tamtym roku, schudłam 30kg, przerwałam diete bo wyjechalam na wakacje, tam sie rozpuscilam, po powrocie nie kontynuowałam waga wrócila od jutra zaczynam ponownie teraz juz nie popelnie bledów zeby dopadło mnie jojo... zaczynam od jutra;-)

Gość mnas,
ile ci wrócilo wagi i w jakim czasie

Gość jupikowa24
wazyłam 90kg przy wzroscie 165cm ale szczerze to takie zbite kg schudłam 30 od stycznia do lipca w wakacje wazylam 60, po 15 lipca olałam diete i do grudna wrociło 27kg

no to od jutra zapraszam do mnie,razem bedziemy sie odchudzac,bedzie napewno razniej,ja sie tylko boje zeby nie dopadl mnie eoekt jojo

Gość jupikowa24
zrobiałm dzisiaj zakupy, wg mnie najlepszy wybór w lidlu od jutra tez tydzien linessa arto sie zaopatrzyć