Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak maiłąm 25 lat

jest tu ktoś z Poznania???

Polecane posty

Gość jak maiłąm 25 lat

wybieram sie do Teatru Muzycznego, wiem, ze jest niedaleko PKP. Mozecie mi powiedziec co jeszcze mozna fajnego odwiedzić w Poznaniu niedaleko tych miejsc? Jak bardzo dlaeko od teatru czy PKP jest rynek?Ikea? cokolwiek?

Gość wara od mojej posesji!!!!
ikea , ło matko , daleko jak nic , ale jak wyjdziesz z muzycznego i pójdzesz w prawo cały czas prosto to dojdziesz do centrum , bliziuchno jest stary rynek.

Obok teatru (to ten na Fredry?) jest przystanek z którego odjeżdżają bezpłatne autobusy do Ikei

Rynek jest blisko, kilka przystankow. Ikea na samym koncu miasta. A blisko rynku na ul. bodajze Dlugiej jest kosciol w ktorym byla najwieksza szopka w Europie, tylko nie wiem czy nie do 06.01 Jest kilka muzeow, np. narodowe przy rynku, instrumentow muzycznych na rynku Mozesz pojsc do Palmiarni w parku Wilsona, to 2 przystanki od PKP

LittleMee - są autobusy niepłatne do ikei??? e! to nie wiedziałam, dzięki!!!!:D

Aha jak lubisz badziewne markety :) i rozne centra handlowe to w poblizu jest stary browar i kupiec poznanski. A najlepsze zapiekanki na moscie teatralnym

Gość jak maiłąm 25 lat
:-) dziękuję, jesteście kochani :-) tak porozmawiać z kimś to zupełnei co inengoi niż szukać odległosci na mapie czy w internecie. Czyli od muzycznego na prawo i będzie rynek, ok :-) ikea daleko, no trudno, ale moze znajdę ten autobus. a ta Palmiarnia to co to jest? i gdzie?

Palmiarnia to już inny kierunek.

Gość jak maiłąm 25 lat
nie przepadam za marketami, no ale raz warto iśc i zwiedzić :-D moze na obiad tam zajdę a ja u Was kasuje się bilety w tramwajach? autobusach? :-P nie chcę wyjśc na idiotkę, bo wiem, ze w różnych miastach to różnie wygląda. Słyszałam, zę w Poznaniu bilety sa na czas, nie bardzo rozumiem o co chodzi. We Wrocławiu na jeden bilet można jechać od pętli do pętli.

LittleMee Ooo właśnie, niedaleko PKP Stary Browar i stamtąd łatwo dojść na rynek. to byś musiała wtedy skręcić w prawo i zara w prawo i prosto do starego Browaru ,tam zaraz jest deptak i deptakiem do Starego rynku.

nie wiem jak długo będziesz , kup se taki na cały dzień i masz z głowy:D

Gość widzewwidzew
jeebać jeebać poznań tylko łódz !!!

Gość jak maiłąm 25 lat
myślę, ze na jeden dzień atrakcji wystarczy - rynek, Stary Browar, obiad, teatr :-)

Gość jak maiłąm 25 lat
do Łodzi tez pojadę, spokojnie :-D a co fajnego w Łodzi można zobaczyc?

Popieram, kup bilet na cały dzień. A tak to bilety są czasowe, np. na 15, 30 min. i możesz jeździć kilkoma środkami komunikacji, ale w określonym czasie. Są też zwykłe, na 1 przejazd.

Gość jak maiłąm 25 lat
jejku jak to się u Was sprawdza w praktyce,te czasowe? jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić, a co jeśli autobus jedzie dłużej, albo sa zaspy (jak rok temu) i się jedzie 2xdłużej?

ten bilet całodniowy to kasujesz tylko raz w pierwszym pojeździe a potem masz spokój, możesz na nim jeździć wszystkimi tramwajami i miejskimi autobusami:D

Zawsze mam w kieszeni drugi bilet, tak na wszelki wypadek, gdyby się jakiś korek zrobił ;)

Gość jak maiłąm 25 lat
czyli rzeczywiściwe ten całodniowy jest najmniej problematyczny :-) dziękuje Wam :-)

Gość budka z kebabami obok
dworca jest niezla, daja tam kebab z modrom kapustom i tluscinami, warto sie wybrac🖐️

Gość jak maiłąm 25 lat
hehe kto wie, skoro tradycja to tradycja :-D