Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramaja Ku Ku ku Ramaja

CO WAS NAJBARDZIEJ WKURZA W KAFETERI? Moderatorzy,użytkownicy,wątki?

Polecane posty

Gość Ramaja Ku Ku ku Ramaja

a może coś zupełnie innego?

Gość odrzywół
życzyłbym sobie aby na stronie głównej w prawym górnym rogu wyświetlał się nick moderatorki, która jest akurat na dyżurze abym wiedział do kogo napisać żale za wywalenie tematu !

Czytając tematy kafeterii, można wysunąć wniosek(błędny, wierzę), jakoby życie kobiety sprowadzało się do jednego.

Gość 0125874 klat ka
użytkownicy:( powinni przechodzić testy na inteligencję oraz testy osobowościowe, któe eliminowałyby debili, psycholi i innej maści element, wtedy byłoby to forum dla ludzi na poziomie

mnie najbardziej Noxelia wejdzie toto upośledzone na normalny wątek i zawsze rozpieprzy system elokwentnym komentarzem "nie zesraj się" "wypyerdalaj" itp

Gość dawajcie więcej naiwniaki
naiwne polaczki wpłacające na Owsika

Mnie irytuje to, że do Ulubionych mogę dodać coraz mniej tematów. Niby napisane jest, że można dodać 20, ale od kilku tygodni mogłem tam mieć tylko 4, a dziś zauważyłem, że mogę mieć tylko jeden...

nie na owsika tylko na wcześniaczki na stronie wośp co roku jest rozliczenie z wydatków zebranych kwot a Ty bij dalej pianę- gdyby nie Owsiak, większość szpitali w PL miałaby 1/3 tego co ma teraz

Noxa, ja tu zostanę i grzecznie poczekam, aż ty w końcu popełnisz to swoje zapowiadane samobójstwo i znikniesz raz na zawsze

Gość trelemoreleeeee
mnie denerwuja jakies glupie podszywy oczywiscie wszystkie zwiazane z sexem wszelkiego rodzaju :/ i brak reakcji moderatorow. topiki typu wrocic czy nie wrocic uwazam ze moga byc, dla niektorych to naprawde dylematy wiec czemu nie mielibysmy im doradzic :)

dokładnie, topike w stylu "zostać czy odejść" to jednak normalny element forum dyskusyjnego :) bardziej te trolle które chcą zabłysnąć przy każdej okazji rozwalają

Gość Samotny28l
Mnie najbardziej wkurza brak współczucia dla osób których dotykają różne tragedie. Nawet jeśli innym osobom taka tragedia wydaje się bezsensowna, to zauważcie, że każdy z nas jest inny i tam gdzie jeden nie widzi problemu tam drugi ma dużą trudność żeby sobie poradzić.

no właśnie, i przy każdym topike o problemie niestandardowym zawsze jakiś zwał się wyrwie z "to proooooovo 0/10" kafe się na provo opiera no ale bez przesady, rozwalać każdy topic jak popadnie

Gość wredna suka87
czarna gorzka jesteś naiwna, owsik trzepie kasę az miło a ty się szczypiesz :D

Gość Bretania
infoholizm co niektórych :classic_cool:

to jest praca Owsiaka, więc naturalne, że ma z tego dla siebie pensję. Poza tym to praca na cały rok- po finale zaczynają się oficjalne przeliczenia, zaksięgowania i przetargi na sprzęt, zakup, rozdystrybuowanie sprzętu zakupionego- to praca na co najmniej 7-8 miesięcy. A zaraz po tym 4 miesiące na organizację kolejnego finału. To naturalne, że on ma z tego kasę, bo to jego praca. Ale mam też znajomych w szpitalach którzy mówią jasno, że gdyby nie Owsiak to ich szpitale nigdy by nie zobaczyły na oczy tego sprzętu co mają aktualnie. Jak dam 10zł- jestem świadoma, że ułamek z tego pójdzie dla owsiaka w zamian za jego pracę, ale reszta idzie na wcześniaczki. Będziesz mieć prawo krytykować jeśli zdecydujesz się całe życie pracować za darmo. Bo nie rozumiem Twojej bulwersy.

Aha, pracuję w banku i wiem, w którym banku są księgowane wpłaty z Akcji WOŚP. Nie ma tu miejsca na przekręty. Z odsetek za te pół roku (dopóki nie sfinalizują się przetargi na sprzęt) jest finansowana fundacja Owsiaka, która w podziękowaniu za serce organizuje Woodstocka dla młodzieży. Z ODSETEK, nie z Twoich pieniędzy. Ale masz rację, są tacy, którzy nic nigdy nikomu nie pomogą bo nie i to ich filozofia życia. Współczuję, nawracać nie zamierzam.

Gość wredna suka87
ha ha ha ha :D sama rób za darmo wczesniaczku, chyab ci brakło tego Owskiowego inkubatora w młodości 🖐️ pracujesz w jakimś banku w pierzimączkach starych i pieprzysz farmazny :D

Gość wredna suka87
Owsiak zrobił przez te wszystkie lata z WOŚP istny cyrk, którego koszty stają się absurdalne. Godziny telewizyjnych transmisji, przeloty samolotami (tym razem w eskorcie F-16), tysiące ludzi do obsługi koncertów, którzy przecież nie pracują darmo, sprzęt itd. Jaki jest sens ciągnąć imprezę, gdzie co roku trzeba wymyślać nowe fajerwerki, coraz absurdalniejsze i coraz kosztowniejsze, byle zachęcić ludzi do jednorazowego zrywu? Porównanie kosztów i zysków to zwykłe wyliczenie efektywności. Nikt tego dotąd nie zrobił, a w takim wyliczeniu wspominany przez Leskiego Caritas wypadłby pewnie o kilkaset procent lepiej niż WOŚP.

nie masz racji i tyle w temacie, i tak się nie przekonamy nawzajem :) a póki co ja się zbieram na wieczorny koncert Owsiaka właśnie i by jeszcze coś dać do puszki. Wiem, że potem kumpel ze szpitala będzie przy pomocy wcześniaczkom korzystał właśnie ze sprzętu WOŚP i to mi wystarczy :)

Gość wredna suka87
Ta bo ty masz rację ha ha ha owczy pęd dawania do puszki cie zaślepił zupełnie jak to kiedyś pewien polityk powiedział, ciemny naród kupi wszystko, nara