Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cannibal

czy przez to wydarzenie jestem postrzegana jako szmata?

Polecane posty

Czy uważacie że jestem szmatą przez takie wydarzenie...? Słuchajcie na wstępie chce powiedzieć że jestem dziewica. Zaszła taka sytuacja z 2 tygodnie temu że po imprezie poszłam do domu kolegi w nocy z którym sie lubimy i doszło do tego że się wszedzie dotykaliśmy i byliśmy w samej bieliznie , potem przyszedł jego starszy brat ale zapukał i ten chłopak z którym byłam poszedłmu otworzyć to ja się zakryła mkołdrą i mnie nie widział chyba... jak zasnął to sie przebrałą mi poszłam do domu, tydzień po tym dowiedziała msieze jużdużo ludzi o tym wie... ale podobno jego brat wygadał . I teraz jego koledzy śmieja się że między mną tym chłopakiem jest wielka miłosć i wogołe myślaże ja to z nim zrobiłam...a naprawde tak nie było... jest mi przykro że tak wyszło ze inni o tym wiedzą... przecież nie robiłam nic złego.. naprawde sie z nim nie kochałam. co myslicie na ten temat? Co robić? on ma 20 lat a ja 17. ale co sobie mysla tamci ludzie .. i wyobrażają? że jestem łatwa albo niewiadomo co , przykro mi jest...

Gość Magdallenne_O_
Jesteś juz niemal dorosła, w tym wieku często ludzie już wspólżyją. Niesety Ty trafiłaś na kretyna, z którym się tylko pieściłaś... Następnym razem uważaj z kim się bawisz, a tamtymi się nie przejmuj, są niedojrzali.

Gość nach hausen
trza było lezc po tej imprezie

Gość rozpowiedz że ma małego
🖐️

Gość wójekstaryhuejk
powiedz że robisz w trójkącie za kwadratXD

Gość jlkhjkl
skoro brat nie widzial - to twoj chlopak mogl wygadac Lepiej na niego uwazaj.

Mów, że to nie prawda. Jeżeli tego nie zrobiłaś to się tego trzymaj. Możesz powiedzieć też jak było na prawdę, ale to trochę by było dla Ciebie niezręczne. Zresztą twój kolega może to przyznać, że nic między wami tego dnia nie doszło. Nie przejmuj sie wszystkos się ułoży i ludzie zapomną

Gość jlkhjkl
skoro brat nie widzial - to twoj chlopak mogl wygadac Lepiej na niego uwazaj.

Gość niezły w te klocki
trzeba było im obydwu zrobić loda siedzieliby cicho