Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawik26

Dlaczego tak trudno jest mi porozumieć sie z dziewczynami?

Polecane posty

Gość Prawik26

Mam 26 lat,staram się z dziewczynami rozmawiać wszystko, jest ok ale kiedy im mówię że podobają mi się i czy nie chciały by ze mną chodzić, to odpowiadają, ze jestem dobrym przyjacielem a nie chłopakiem,o co wam chodzi bo już nie wiem:(

Gość pomarańczowe pseudo
Jesteś wykształcony? masz prace? jak wygladasz?-czy atrakcyjny jesteś? czy dbasz o higiene? masz zainteresowania? ???????????

Gość pomarańczowe pseudo
No właśnie "chodzenie" :D to NIE podstawówka..

Ale przyznajcie, że to całe "czy chcesz ze mną chodzić" wiele ułatwiało:) Teraz w jakieś idiotyczne flirty i podchody trzeba się bawić. Wtedy było szybko i na temat :D To takie pierwsze "czy wyjdziesz za mnie"

Gość Prawik26
To w takim razie jak ludzie zaczynają związki,bo chyba tego nie rozumiem:(

Gość pomarańczowe pseudo
Mowi sie że chce być z tobą, a czasem nie mowi sie nic. Czy ty nigdy w zw. nie byłeś?!

Gość Sacryfjcial Suicide
bez "chcesz ze mną chodzić?" nie ma związku :classic_cool:

Właśnie o to chodzi, Prawik, że teraz rozpoczęcie związku to bardzo płynna sprawa rozłożona w czasie i jestem pewien, że 90 % dorosłych nie poda Ci dokładnej daty rozpoczęcia związku :P

po prostu ludzie się spotykają, romans trwa, a kiedy druga osoba przedstawi Cie swojemu towarzystwu jako swojego partnera wtedy masz pewność ;) ewentualnie w momencie kiedy się jawnie umawiacie na monogamię :P

Gość pomarańczowe pseudo
Gdyby mnie facet zapytał "chodzisz ze mną" najpierw bym sie popłakała ze smiechu, a póżniej stwierdziła że to dziwak, a kto wie-może nawet i odwrotnie :)

Gość Prawik26
no nie byłem,w zasadzie nie mam za sobą żadnego bliższego kontaktu z dziewczyną poza wolnymi tańcami na dyskotece na koloniach, gdy miałem 12-14 lat.

Gość pomarańczowe pseudo
Dorośnij, nie zachowuj sie jak gowniarz, tylko dorosły facet.

Gość kolegium prawiczków
A teraz powiedzcie obiektywnie, szanowni: skąd my to wszystko mamy wiedzieć?

Gość skoro inni wiedzą to wy chyba
też powinniście :)

Gość pomarańczowe pseudo
Każdy wiek ma swój etap w dojrzewaniu. Uważam że 26l mężczyzna powinien już wiedzieć co to związek, seks, romans, flirt.. A nie być jak dorosły-dzieciak.

Gość kolegium prawiczków
no wlasnie otoz nie. przeciez jest multum czynnikow ktore wplywaja na czlowieka. prawiczki sa pozbawione czesci z tych przymiotow.

Gość Prawik26
poloneza tańczyłem z 60 letnią nauczycielką matematyk :classic_cool:

Nie wiesz tego. Nikt nie wie. To się wszystko intuicyjnie robi. Nikt Ci nie da gotowej recepty na szczęśliwy związek, bo każda kobieta jest inna i każdą trzeba inaczej traktować. Takie same "problemy" mają kobiety z facetami (chociaż my jesteśmy zdecydowanie łatwiejsi w obsłudze :P )

Gość Prawik26
pomarańczowe pseudo-ale próbowałem nawiązać bliższy kontakt z płcią przeciwna,ale z miernym skutkiem stąd temat. czarna_gorzka-niestety to co opisałaś jest dla mnie abstrakcją.

Gość Prawik26
Lomu- masz racje każda kobieta jest inna,ale dlaczego z każdą jest mi trudno nawiązać bliższy kontakt? musi to wynikać z jakiejś ich wspólnej cechy której nie rozumiem.

Ja jakiś czas temu spotykałam sie z chłopakiem, ale ja nawet nie traktowałam go jak potencjalnego partnera. Aż pewnego dnia on przyszedł i krzyczy, że ja podobno byłam w kinie z X. No to mówie, tak i co z tego?!! A ten wrzeszczy że JAKO JEGO DZIEWCZYNA nie wolno mi :) :) :) :) :) I tak właśnie czasem to jest z niedomówieniami

Gość kolegium prawiczków
intuicyjnie to można kopulowac gdyby nie istnialy zadne reguly. a czy intuicyjnie mozna flirtowac? hoho nie powiedzialbym.

Gość pomarańczowe pseudo
Dlatego związki zaczyna sie w wieku nast lat a nie w wieku 26. Bo co kiedyś w danym wieku było śmieszne, słodkie, teraz skresla Cie jako partnera

Prawik - Jeżeli z żadną dziewczyną Ci nie wychodzi, to nie oznacza, że mają jakąś tajemniczą, wspólną cechę, która Cię eliminuje w ich oczach. To znaczy, że w Tobie jest coś, co Cię skreśla jako potencjalnego partnera. Na pewno masz koleżanki. Pogadaj z nimi i zapytaj jak one Cię widzą. Co mógłbyś zmienić, żeby być atrakcyjnym. Może to jak się ubierasz, mówisz, zachowujesz itd...

Gość pomarańczowe pseudo
a to sweterek z pluto nie jest szczytem mody :( ?

Gość Prawik26
pomarańczowe pseudo-jestem skreślony jako potencjalny partner bo w wieku nastu lat nie miałem dziewczyny? dlaczego?

Gość pomarańczowe pseudo
pomarańczowe pseudo a to sweterek z pluto nie jest szczytem mody ? Podszywa. Uważam że ciężko będzie ci nadrobić brak doświadczenia, bo je sie zdobywa latami