Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

LEGALIZACJIA MARIHUANY TAK/NIE

Polecane posty

Gość legalizacja eutanazji dla
takich pojebow jak ty OCZYWISCIE JESTEM NA TAK!!!!!!!!

Gość gergerher
nie nie chciałabym żyć w otumanionym, pozbawionym świadomości społeczeństwie

Gość miedzynarodowka 32666666666666
tak

Gość alaka
tak, co najwyżej mieć można z tego nieze podatki do budżetu państwa a nie do kieszeni dilera. Ktoś był kiedyś w Holandii? Tam nikt prawie nie pali, tylko turyści

Gość w Amsterdamie czy
w Rotteredamie ?

Gość tym pedałom to
degenerat prawiczek co nawet nie palił a chce, bo się boi kupić, i nawet nie wie co to są narkotyki a walczy o legalizację na forume ale żal :classic_cool:

Gość do Argen
lubisz sex?

Gość oczywiście że tak
nie ma najmniejszego powodu dla którego marihuana miałaby być nielegalna

Gość do Argen
to w czym problem?

Gość bananafolia
tak

Gość Glissindda
Nie wiem nigdy nie próbowałam.

Gość fdgvbthbyjnuhy
Marihuana jest o wiele mniej szkodliwa niż papierosy. To że w dalszym ciągu w pl i w innych krajach jest nielegalna to normalnie jakaś komedia :O

Gość trzeba głosować na janusza
palikota, mój głos poszedł na niego, mam nadzieję, że nie będzie zmarnowany 🖐️

Gość ann;)
oczywiście, ze tak!

Gość do Argen
a na kogo głosowałeś?

mieszkam w holandii. To nie prawda ze pala tylko turysci :) Miejscowi rowniez, inaczej nie utrzymalyby sie coffiki. Oczywiscie jest tak, ze podatki ida do budzetu panstwa. Jednorazowo mozna kupic 5 gram ganji. Wszystkie coffiki maja jednak swoj klimat. Prawie we wszystich (99%) sa stoliki gdzie mozna sobie usiasc, czasami jest bilard,tv, lub jakas muza. Mozna zamowic sobie herbatke lub wziac cos slodkiego z automatu. Ludzie spedzaja tam bardzo duzo czasu. Czasami zamiast na piwo do baru ida na blanta. Wszyscy w coffieshopie sa usmiechnieci i to ma swoj zajebisty klimat. Nie ma awantur, klotni, bojek :)

Gość jestem na nie poniewaz
jest to ulatwianie gowniaterii zazywania. I nie wciskajcie kitu, ze wam lezy na sercu interes panstwa, zeby nie zarabiali dilerzy, chcecie miec to gówno w kazdym kiosku - po jaka cholerę? Alkohol choc sluzy polepszeniu smaku potraw, wino w umiarkowanych ilosciach jest zdrowe, ale matihuana? i papierochy, ktore w dodatku truja ludzi, ktorzy nie chca tego wachac? Papierochy zreszta tylko(!) raka płuc wywołuja,ok, niech sobie ludzie umierają a maryha odmózdza, co jest niebezpieczne dla otoczenia, bo przeciez gowniateria opamietania nie miewa.

Gość do Argen
przecież to smierdzacy chrześcijanie :O 🖐️ nie porównuj tego do januszów :O🖐️

dokladnie zawsze przed wejsciem do coffika trzeba pokazac dowod. Poza tym "jestem na nie poneiwaz" napisal, ze siegnie po to mlodziez itd, a nie siega? Siega tak samo po fajki, alko i ganje. Dla chcacego nic trudnego. To bylo, jest i bedzie, a legalizujac to panstwa odciaga z tego podatki. Poza tym Holandia wcale nie jest na 100% za marihuana. Chodzi o to ze oni- jako panstwo wybrali mniejsze zlo. Wiedzieli, ze ludzie i tak beda palic jednak podchodzac do dilera on oferuje (mowie o holandii) koks, make i reszte gowna, a w coffieshopie jest tylko ganja i hasz. Poza tym ganja dziala tez przez jakis czas wiec nie mowmy,ze otumania. Moze otmanic tak samo jak alkohol jesli nie zna sie umiaru.

Gość łeb łba nierówny ku łbowi
ale to jest tylko marycha nie ma porownania do tego co sprzedawali w "Dopalaczach" a to byly normalne sklepy...:/ dla mnie to obojetne czy legal czy nie!!.. nie mam problemu z marycha dzwonie i mam :)

tak czy inaczej jest to sztuczne ( wiec zalosne) wprowadzanie sie w dobry nastrój. A niczemu innemu to to nie słuzy. Ja rozumiem,ze ktos musi zazywac lekarstwo na depresję- ale zeby zdrowy nie miał humoru bez maryhy - to wprowadzanie sie w kalectwo.Nie jest dla wolnych ludzi, ktorzy sami potrafia sterowac wlasna psychiką.

W coffikach w holandi nie ma problemu z kupnem o ile masz dowód osobisty lepsze jest to niż palenie jakiegoś bylejakiego ścierwa przez młodzież pozatym polska wiele by na tym zarobiła tak samo jakby zalegalizowali prostytucje ale nie udawają że są święci martwi mnie fakt iż większość coffików jest od 16 przynajmniej w regionie jakim przebywam :)

jasne ,ze lepsze, ale czy W OGOLE trzeba palic jakiekolwiek ścierwo?

jeśli byś nie chciał to byś nie palił :P dużo ludzi w cholandi nie pali głównie ''turysci'' lub osoby z innych krajów, jeśli ktoś to lubi to czemu nie wielkiej szkody po tym nie ma poza zespołem abstynencyjnym :D który w razie co idzie przejść ale po co :) lepiej odpalić jointa i buch :D

alkohol dopelnia smak potraw - jest cala filozofia, jakoie wino do czego, kiedy konik, kiedy whiski , ze juz mowie oczywisosci. Jak sie za duzo wypije, to oczywiscie czesto nadmiernie"rozluznia", A maryha w zalozeniu ma TYLKO rozluzniac, czyli dzialac na mozg - nikt mi nie powie,ze to zdrowe.