Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nemefera

Jestem zbyt ładna i inteligentna by mieć faceta. Faceci wolą głupie i brzydkie!

Polecane posty

Gość nemefera

Znacie ten tekst? Każda dziewczyna, która nie może znieść tego, że jest samotna opowiada tu na forum jaka to ona jest piękna i mądra i że faceci się jej boją. Wychodzi na to, że wszystkie kobiety w związkach są brzydkie i głupie. A piękne kobiety są "zbyt zajebiste, by mieć faceta" :D

Gość kojioji
Juz to wieki temu zauwazylan, Kafe roi sie od samych pieknosci, ktore z powodu swojej powalajacej urody nie moga znalezc faceta, bo przeciez faceci kochaja brzydkie kobiety:D

Gość ania11111111111122333333
tak znamy. tu wogóle same nieziemskie i samotne piekności co sie nie moga od facetów opędzic.. moim zdaniem ładna i do tego inteligentna kobieta nie bedzie miala problemów ze znalezieniem faceta a juz napewno nie ładna! bo czasem faceci lubia glupiutkie ,ale brzydkich ? absolutnie uważam ,ze powodzenie jest w duzy sposob wyznacznikiem atrakcyjności

Gość nemefera
No własnie ciężko mi uwierzyć, że piękna, inteligentna, towarzyska i pewna siebie kobieta nie może umówić się na randkę... To dla mnie niemożliwe. A tyle tu takich co własnie w ten sposób się opisują...

Moze po prostu niektore ladne nie trafiaja na odpowiednich facetow? Wiekszosc mezczyzn mysli, ze jak dziewczyna jest ladna to i pusta i nadaje sie tylko do dymania.

a one myślą ,ze nikt ich nie podrywa bo są na to za ładne :D owszem pewnych facetów moga onieśmielac ,ale piekność zawsze znajdzie takiego pewnego siebie co ja bedzie chcial poderwac i to nie jednego

Gość nemefera
Ja jestem w stanie zrozumieć, że ktoś może mieć problem ze znalezieniem szczęśliwej, trwałej miłości, ale nie być zapraszaną na randki jeśli jest się pięknością? Nonsens, nie wierzę :D

a g n i e s z k a _ - Nie. Bo ładna będzie uważana za ładną w każdym środowisku. no chyba ,ze trafi na koneserów np otyłych kobiet co uważają ,ze szczupłe są blee

Gość nemefera
Fajna niunia- to widać, że znasz samych dojrzałych facetów z klasą :D Ja myślę, że jestem nawet ładna, ale żaden ze mnie ideał, a jakoś nigdy nie cierpiałam z powodu braku "chetnych" na randki. A zachowywałam się w ten sposób, że nikt nigdy nie dał mi do zrozumienia, że ma mnie za dziewczynę na jedną noc.

,,Ja jestem w stanie zrozumieć, że ktoś może mieć problem ze znalezieniem szczęśliwej, trwałej miłości, ale nie być zapraszaną na randki jeśli jest się pięknością? Nonsens, nie wierzę " zgadzam sie w 100 %. to tylko taka wymówka bo one sobie musza wytłumaczyć jakoś brak powodzenia

ja też uważam sie za ładną , nie uchodze za łatwą i nie jestem ,,plastikiem" a powodzenie mam bardzo duże . u przystojnych też a charakter mam dość trudny

ania- co za bzdury nie uwazasz ze wszystko ladne, co sie komu podoba? niektore kobiety sa ladne, z klasa, ale za to sa wyniosle i zimne ja na miejscu faceta nawet nie chcialabym z taka damulka rozmawiac to tez moze jest jakis powod wyglad wygladem ale zachowanie tz moze odpychac a co dziewczyna sobie tlumaczy to jej ;)

Gość nemefera
Ta, właśnie najlepszy tekst- moja uroda onieśmiela facetów :D Znałam w swoim życiu wiele naprawdę pięknych dziewczyn i jakoś nie przypominam sobie, żeby faceci omijali je szerokim łukiem z powodu nieśmiałości- wręcz przeciwnie, wokół nich zawsze był wianuszek zauroczonych facetów :P

nie znam samych dojrzalych z klasa choc wiekszosc przewaza:P Jestem akurat juz w takim wieku, ze obracam sie tylko w towarzystwie mezczyzn z klasa, ale nie chodze na randki, bo jestem w dlugim i powaznym zwiazku. Pamietam jednak okres 19-20 lat gdy to chodzilam na randki i naprawde albo mialam pecha albo nie wiem co, ale wiekszosc to byla porazka. Jednak na brak zainteresowania nigdy nie cierpielam takze z tym sie zgadzam, ze ladna dziewczyna zawsze jest zapraszana.

Gość nemefera
Myślę, że jeśli facet pozna kobietę i ma ją za łatwą i pustą, to znaczy, że jakoś sobie na taki wizerunek zapracowała :) Koniec kropka.

a g n i e s z k a _- uważam ,ze są różne gusty owszem ,ale częsć osób jest powszechnie uważana za ładne i mają duże powodzenie ,ludzie mówią im komplementy ,byli na niejednej randce, a sa tacy co nie licznym sie spodobaja i oni właśnie sa obiektywnie brzydsi poza tym sa pewne cechy uniwersalne dla atrakcyjności jak regularne rysy , u kobiet mały nosek ,duże oczy , zgrabna sylwetka itd

nemefera- właśnie. ja mam powodzenie ,ale nie mam wcale opinii latwej

Gość akabarbiette
ja jestem piękna ale to bardzo. faceci szaleją, czasem jestem tym zmęczona ciągłe spojrzenia, zaczepki, uśmiechy, zaproszenia na randki kurcze to zajebiste ale męczące. teraz stara się o mnie 4 facetów i za cholere nie wiem którego wybrać:/ mogła bym spotkać sie z każdym z osobna i zdecydować ale jakoś tak dziwnie kręcic i spotykać sie z 4

Gość nemefera
ania, dokładnie masz rację. Angelina Jolie czy Jessica Alba są powszechnie uważane za piękne i być może jakiś procent ludzi uznałby je za brzydkie, ale większość mężczyzn, gdyby tylko miała okazję, zaprosiłaby na pewno którąś z nich na randkę :)

mam nawet koleżankę co jest nie ladna ,ale piekna . naprawde. jak idziemy do klubu to wokół niej zawsze wianuszek adoratorów. pojechalysmy na wakacje to byla tam gwiazdą poprostu w rodzinie jej każdy mówi ,ze jest piekna a jest bardzo neiśmiala

Gość nemefera
Fajna niunia- mocno mnie odmłodziłaś, ale cóż, Twój nick idealnie Cię opisuje :)

nie czepiaj sie nicku, bo to forma wlasnie zartobliwa:P Ale jak sie nie ma co powiedziec to trzeba sie przyczepic do nicku badz literowki.

Gość nemefera
A po czym przepraszam wnioskujesz, że mam naście lat? Mam trochę więcej i na podstawie obserwacji mogę stwierdzić, że KAŻDA dziewczyna, która uchodzi za łatwą i pustą, w jakiś tam sposób sobie na to miano zasłużyła i to na pewno nie samą "boską urodą" :)

Gość zzzxxxzzz
nie brzydkie. WOLĄ ŁADNE I głupie...

nemefera- troche sie z toba nie zgodze choc faktycznie wiekszosc dziewczyn sobie na to zasluzyla, ale nie wszystkie. Ja nigdy nie ubieralam sie jak latwa ani nie zachowywalam tak, do pustaka tez mi daleko bylo. A mimo wszystko nie zapomne jak kiedys (ladnych pare lat temu) 2-och cymbalow potraktowalo mnie wlasnie w taki sposob. Kzdemu oczywiscie odmowilam i sie obrazilam wiec jeden z nich w ramach odwdzieczenia sie naopowiadal wszystkim, ze bylo calkiem odwrotnie i jaka to latwa jestem:) Takze czasami kobieta renome robia mezczyzni, ktorzy niekoniecznie mowia prawde.

Gość nemefera
Może i tak bywa, mi akurat się to nie przydarzyło mimo iż w czasach nastoletnich często umawiałam się na randki. Miałam koleżankę natomiast, która zawsze płakala, że każdy facet ją traktuje jak dziwkę, tylko niestety ona swoim językiem, sposobem wypowiadania się, stylem ubioru i zachowaniem stwarzała sobie- być może podświadomie- taki właśnie wizerunek.

Gość jgjggjkjgakj;KD
🖐️