Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrzemiezliwy27

ona nie potrzebuje sexu ani okazywania uczuc z obu stron.

Polecane posty

Gość wstrzemiezliwy27

Hej. Mam 27 lat ona 20. Jestesmy razem od 3 lat. Poznalismy sie wczesniej. Od kilku miesiecy ona nie okazuje mi uczuc. Co dziwne, nie potrzebuje, abym ja je okazywal, przytulal itp... Pierwszy raz kochalismy sie po 2 latach. Jestem osoba bardzo cierpliwa i sex nie jest dla mnie najwazniejszy jednak sex jest potrzebny. Po kilku zblizeniach stwierdzila ze sex owszem jest przyjemny ale ona nie ma poprostu ochoty. Pieszczoty przerywa jak dochodzi do jakiegos momentu. Czy wyniosla to z domu ? Czy ma to podloze psychologiczne ? Ona planuje sie byc ze mna na stale, zamieszkac i miec dzieci. Duz

Gość Gumowy Joe
Moze nie przetrzepales jej jeszcze porzadnie sakwy? Jak Dobrze nie rozpalisz to ogniska nie bedzie...

Gość 03061984
No boje sie ze bedzie wielkie go*&no z tego... Bo kobieta zloto poprostu z malym wyjatkiem. Bzykalismy sie kilka razy i bylo slabo jak to na poczatku jak sie nie zna od tej strony drugiej polowy. Trzeba sie poznac najpierw. Niestety ciagle jest jakas zablokowana. Rozpalona jest bardzo dobrze nawet bym powiedzial widac po niej jednak wtedy wszystko sie konczy na slowach : "OK juz..." haha