Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mAMMA MARTYNKII

Tatus zajmuje sie chorym dzieckiem a mama w pracy?

Polecane posty

Gość mAMMA MARTYNKII

czy wasi partnerzy/ mezowie zajmuja sie chorym dzieckiem a wy idziecie do pracy. Zawsze to ja chodzilam na zwolneinia gdy corka zachorowala a od jutra moj maz zostaje z corcia w domu. Na codzien bardzo dobrze radzi sobie z opieka. co wy na to?

mój chodzi na zwolnienia, bo ma wolny zawód, ja sobie nie moge pozwolić

Gość kafffeteria
zdarzało mi się spotkac panów, którzy byli przystosowani do tej roli... To fantastycznie, że mozna zaufać facetowi, i on wie co robić i wszystko jest ogarniete. Taki facet to skarb :)

nasz synek nie choruje, ale ja wyjeżdzam na konferencje czesto i tata wtedy bez problemów zostaje - ale u nas to norma, bo dzielimy sie wszystkimi obowiązkami po połowie :) i jestem jak najbardziej za, po swoim facecie widze że im bliższy kontakt od noworodka maja faceci z dziećmi tym szybciej i mocniej się przywiązują :) ja jestem i dla jednego i dla drugiego na drugim planie - ale bardzo się cieszę, bo relacja z matka jest jakby automatyczna, a z ojcem różnie bywa... chociaż ludzi zaskakuje że Młody biegnie zawsze do taty :)

Zalezy jak chore jest dziecko. Zazwyczaj ja chodze na zwolnienia ale dzisiaj np ide do pracy a z małym zosytaje tatus. Synek ma ospe i doleczamy zapalenie oskrzeli.

Gość zlobkowa mama
kiedy corcia jest przeziebiona to ojciec zostaje z nia w domu ale jesli ma goraczke to wowczas ja wyskakuje na 1-2 godz do pracy a potem jestem z mala