Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakiJednZajączek

Szkoda że u nas nie ma takich reklam

Polecane posty

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Dobre ,nawet świetne !!!! Jak od razu pojawiał by się ludziom banan na twarzy !!! I humor poprawiał jak przy "MAM PILOTO MAM LAPTOPO "Niby głupie a pół Polski nuciło i lubiło tę reklamę !!!!

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
U nas wkurwia mnie na maksa reklama o wysokim cholesterolu .Kilka słów w kilu językach "by my husband" i szwargolenie po niemiecku ,rzygać się chce i tego produktu nigdy nie kupię :(

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
A już ta debilna reklama z tą małą w pampersie w okularach bujającą się i matką w tle klepiącą rękami po kolanach to dopiero mnie wkurwia !!!!!!

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Dobre były jeszcze kiedys reklamy tesco z Heniem ale popsuły się:(

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Dla mnie reklama nie musi być ambitna ale na pewno taka która choć trochę wywołuje uśmiech będzie zauważona i lubiana ? AAAAAAA i ta ostatnia reklama z IBISZEM i szamponem ,jak on tańczy i szaleje i trzepie łepetyna ,jakby mu się wydawało że ma 20 lat PORAŻKA TOTAL -ZBŁAŹNIŁ SIĘ NA MAKSA .

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Jaka cenzura ??????? W niektórych pół gołe babay i faceci są w dramatycznych okolicznościach występując i przechodzi badziewie bo dużo firmy płacą i tyle

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Reklama Old spice tez porażka .U mnie w pracy kolega używa tego dezodorantu to wszyscy mu robią kawały ,a to muszelkę położą na biurko,a to pisku nasypią ,ostatnio położyli samoopalacz :)