Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka serioali

kto oglada pierwsza milosc... mam pytanie

Polecane posty

Gość fanka serioali

co sie stalo z patrykiem i jak mirek wyladowal w wadlewie

Gość Don Oskaro
patryka zgwalcili, mirek zostal prezesem w wadlewie

Gość a ja wiem !!!
Patryk zginął w wypadku, a Mirek miał iść do domu dziecka ale Ci z Wadlewa chcą go zaadoptować :p

Gość fanka serioali
no ale co z jego matka.... nie wiedzialam ze umarl

Gość a ja wiem !!!
jaką matką ? on u ciotki jakieś mieszkał :p

Gość ja tezzzzztre
matka tez zginelam w wypadku, tylko ze okaze sie ze patryk zyje

Gość odpowiadam na twoje pytanie
dokładnie tak. Patryk nie zyje wraz z matką Mirka. Mirek wyladowal w domu dziecka poniewaz rodzina patryka go nie chciala nawet nie wiedziala o jego istnieniu. Dlatego nie chcieli go wziac, Emilka wyjechala do stanow by go odebrac w sumie nie wiem na jakiej podstawie, ale dostala mirka mimo ze nigdy nie yla nawet zona patryka. No i mirek bedzie teraz kisil sie w Wadlewie.

to nie patryk zginal w tym wypadku tylko ten typ mial dokumenty patryka. A Dziemidok wroci do serialu po jakims czasie do Wadlewa.

jak to sie okaze ze zyje? jak poinoc byl pogrzeb tylko emilka nawet o nim nie zostala poinformowana. a on podobno grac juz nie chcial wiec :o co zmartwychwstanie

no to jest niepotwierdzona informacja ale on sam tak odpisal jednej fance tylko nie chcial zbyt wiele zdradzac na ten temat ;) Tak samo jak to, ze Anka porwie Julke ma sie wydarzyc tylko jeszcze nie wiadomo kiedy co i jak dokladniej.

Gość fanka serioali
ahaaaaaa dzieki:D

To ktos ukradl jego dokumenty no mozliwe w tym serialu wszystko mozliwe, ale ta osoba, ktora zginela przeciez jechala z matka mirka wiec jakim cudem obca osoba jechala z tamta? no i w takim razie gdzie jest patryk co pamiec stracil ,ze nie moze zglosic kradziezy czy cos. Nie bylo identyfikacji zwlok?

To tego nie wiedziałam, no niby możliwe, ale właśnie to gdzie jest P w takim razie przez ten cały czas :O Ale Ci z serialu to mają fantazję :D :D Mychol 🖐️

hej hej hej 🖐️ no mowie, ze niepotwierdzona info - ale jakby to sie potwierdzilo to by bylo tak glupie i nierealistyczne... ja juz i tak od dawna tego serialu nie ogladam bo sie ciagnie jak flaki z olejem a najgorzej zdzierzyc nie moglam swietej krowy maryski :o a w sumie jak ostatni odcinek ogladalam dawno temu to teraz przeczytam dwa streszczenie i juz jestem na bierzaco :D

Gość rewrwtrtewwwtr
chyba na BIEŻĄCO :O

U mnie czasem leci i jak akurat coś mnie zainteresuje to później dla jednego wątku oglądam dalej ;) Ale taki spierdolony jest ten serial momentami, że no faktycznie nie zdziwię się jak P nagle wróci :D Tak jak chyba w reklamówce widziałam coś tam, że Paweł mówił do Majki, że zabierze jej dziecko :D No kurwa tak oczywiście ponad roczne dziecko zabiorą matce i dadzą mu bo ona go okłamała :D Ale znając ten serial to tak właśnie będzie, nie widzenia z dzieckiem tylko z pewnością on jej tą córkę zabierze 🖐️ A Kinga to chyba jak słoń w tej ciąży chodziła, już ze 4 miesiące widzę, że brzuch ma jakby miała zaraz teraz urodzić a dopiero teraz. Dobrze, że tv mi się spierdolił wczoraj :P

Nie przesadzaj Kinga w ciążdy wygląda normalnie, nie była zbyt drobną dziewczyną przed ciąża, ale znowu nie wyglada jak slonica. Chcialam zauwazyc, ze brzuch ma prawdziwy:) zadne tam poduchy.

hahahaha to Kinga jeszcze nie urodzila ?? :D:D:D tam wszystko jest popierdzielone tak samo jak to ze nagle Malwina sie okazuje corka Smialka :D i on o tym nie wiedzial i nawet nie podejrzewal skoro grzmocil jej matke i po 9 miesiacach wyszedl z tego bobas? :D ale spoko, po paru odcinkach jednak znowu wychodzi, ze to nie o tego Smialka chodzilo tylko o typa o tym samym imieniu i nazwisku z innej wsi, ktory jest listonoszem :D nosz kurva coz za zbieg okolicznosci, nieslychane :classic_cool: mnie w sumie najbardziej interesowal watek Pawla i Anki, to jak ona popadala w obsesje jak sie bala ze go straci i co odpieprzala, marycha-srycha ktora mnie wnerwia samym byciem :D pieprzona egoistka i z tego co ja wywnioskowalam sledzac ich watek ona nie powiedziala pawlowi z tego wzgledu ze jej zal tylek sciska ze pawel z anka by wspolnie opiekowali sie julka i ''robili za szczesliwa rodzinke'' z JEJ coreczka - potwierdzilo mi sie to jak byla scena co Marycha zobaczyla ze Anka ma Julke na rekach i jak zareagowala krzykiem. Hipokrytka.

Nie chodziło mi, że ona wyglądała jak słoń ale o czas ciąży! Dawno nie oglądałam tego serialu i właśnie jakoś 4 msc temu obejrzałam pierwszy raz po długiej przerwie, nawet nie wiedziałam, że ona jest w ciąży i w tym odcinku co obejrzałam siedziała i coś sapała jak to ją ta ciąża męczy i ledwo się rusza, brzuch miała już duży, myślałam, że to rodzić będzie ale ani razu nie mówili w którym jest miesiącu. Minęły 4 miechy od kiedy to widziałam, dodatkowo wiadomo czasem w serialu jeden odcinek ciągnie się przez tydzień ( no np ten wyjazd i śmierć P był, depresja jego przyjaciół itp) a Kinga jak była w ciąży tak była nadal na takim samym etapie. A czy urodziła to nie wiem, to też coś w reklamie widziałam, że stękała na kanapie to chyba rodzić zaczęła