Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .lmw;gn2 l

czemu siedzicie jeszcze w tym polskim grajdole!?powody

Polecane posty

Gość .lmw;gn2 l

ja bo mam chora matke ktora nie wyjedzie ze mna a musze sie nia zajmowac! to jedyny powod

Gość VaVa2222222222
jeszcze wierze że coś mi się ułoży ale czekam do wiosny i jak dalej będzie kicha wyjeżdżam do anglii, mam tam już całą rodzinę

Proponuję wyjazd do Grecji, Hiszpanii. Wtedy poznasz co to znaczy bezrobocie ...

Gość hycelnapsa
ja zarabiam do 50 tys/m-c i jest mi tu dobrze :D

Gość .lmw;gn2 l
tak? a ja wole jechac do norwegii. W.B, Irlandii po co mam biedowac kiedy moge zyc jak czlowiek ;o i ty nie wyskakuj z bezrobociem ! to nie tylko bezrobocie jest problemem ale tez sluzba zdrowia, zusy, srusy i nasze wasze emerytury, afery itp dzisiaj czytalam artykul gdzie pisano ze w polsce rodzi sie bardzo malo dzieci w porownaniu z poprzednimi latami ! ludzi nie stac na 1 dziecko rozumiesz to?

Gość hycelnapsa
jedź gdzie chcesz, to lepiej niż pobierać zasiłki

Gość Redaktur Naczelny
Ja najzwyczajniej czekam aż zbankrutuje ten pierdolnik (mam nadzieję, że szybko to nastąpi) i władzę obejmie kanclerz Angela :classic_cool:

Gość w.a.c.e.k
w tym roku mogą być rozruchy :) a potem kiedy będzie nowy rząd sytuacja się poprawi ale ja czekać nie zamierzam. Wyjeżdżam do Niemiec. Kontrakt zaczyna mi się w marcu więc pa :)

Gość hycelnapsa
nic się nie poprawi :(

Gość .lmw;gn2 l
zazdroszcze:o i zycze powodzenia w razie zbytniej ilosci euro zarabianych w niemczech pamietaj o ubogich polaczkach:(

Gość ASADDDSFBGSDYFVYXXXXX
TO CIE ROZUMIE; ZOSTAWCIE POLSKE I WYJEDZCIE I TAK JUZ JUZ NIE MA!! CO MI DALA POLSKA ----BRAK POCZUCIA pewnosci siebie w ignoranckim panstwie, -----brak pracy, -----brak perspektyw na dalsze zycie w polsce, -----brak bezpieczenstawa na ulicach..itd.., -----brak dobrej opieki zdrowotnej, -----brak dobrej opieki spolecznej, -----brak miejsc pracy po magisterce!!! PO ZAWODOWCE WCALE; -----BRAK PARTIOTYZMU PRZEZ DYKTATURE PANSTWA!!! -----BRAK POLSKI, ----brak jest wszystkiego!!!! I MNIE TEZ BRAK NIENAWIDZE POLSKI ;BO MUSILAM SIE Z NIJ WYPROWADZIC GDYZ NIE BYLO PRACY GODNEJ MEGO ZYCIA!!!!gdybym zarobila 1500zloty to 600 zloty mieszkanie a reszta zycia , tak ludzie w europejskich panstawach nie zyja tylko w polsce, i dlatego sie wyprowadzilam, nienawidze polski nic mi ona nie dala, a wrecz przeciwnie wywalila mnie na swoje zyczenie z niej!!! P O LS K A to wielka katastrofa w eurpie zaraz po grecji i po bulgarii, jestesmy najgorszym panstwem ,a le za to najbardziej wartosciowymi ludzmi, umieny sie zbuntowac i za kasa wyjechac z swego kochanego kraju!! KOCHAM POLAKOW ALE NIE POLSKE JAKA SIE STWORZYLA:::TUSK ;KACZKI ; KWASNY; ITD:::SAME SZUJe narodwe!!!

Gość paniusia Niusia
1. nie znam jezyka 2. nie mam znajomosci