Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seva

Widzieliście kiedyś co amerykanie zrobili Korei?

Polecane posty

Gość seva

http://www.youtube.com/watch?v=TlV0Sp0LxFY Ten krótki materiał filmowy zresztą w żaden sposób nie może ukazać ogromu amerykańskiej zbrodni. Mnie to przeraża... tyle ludzi wtedy zginęło, wielu w męczarniach, tyle ludzi zostało poważnie okaleczonych. To wszystko przez amerykańską podłość. A amerykanom wciąż nie wystarczy to jak skrzywdzili Koreańczyków i chcą jeszcze... Zresztą to co oni robią na całym świecie jest przerażające, mało kto wie, że USA ma na swoim koncie najwięcej ofiar w ludziach w historii, nawet Hitlera prześcignęli. Na Polskę pewnie też by napadli gdyby akurat im się to opłacało w tym momencie a na razie wykorzystują nas jak mogą. Jak ja nienawidzę tego kraju...

Gość nic nowego usmani zawsze
tacy byli. po tym jak zrzucili bomby atomowe na dwa miasta pełne niewinnych ludzi już wszystkiego można się po nich spodziewać

Gość ordynus
masz rację , normalnie żyjący człowiek nie wytrzyma głodu, można nie spać nawet trzy doby ale gorszy jest głód i to też już przećwiczyłem, oglądając film na youtube byłem pod wrażeniem, jak pana Wojciecha Jeruzelskiego jako piewszego sekretarza przyjmowano z honorami w KRLD , nawet koreańczycy potrafili zatańczyć 'krakowiaka' w strojach krakowskich, ten kraj to 'samograj' i od urodzenia jest dyscyplina oraz miłość do munduru, od niemowlaka ich uczą do miłości państwa i przekleństwa do wroga, czyli do jankesów , żyją jak na samotnej wyspie okrążeni i cały czas w stanie wojny, dwa miliony ludzi w mundurach pilnuje aby tego 'ich porządku świata' nikt nie zburzył ale nie mają nic , są najedzeni obficie dziełami Marksa, Lenina oraz dziełami rodziny Kim ale nie mają realnie co do gara włożyć i głodują , piszą teraz do swoich wrogów, czyli jankesów prośbę o pomoc, czyli dajcie bo umrzemy , smutne to jest dać i podarować jałmużnę ale za chwilę nawet NAS POLAKÓW potraktują jako wogów państwa KRLD Szkoda, że Waldemar Milewicz nie żyje , zrobiłby film ale może panie Fidyk, weź się pan do roboty :)

Gość yebana amerykaaa
zgadzam sie...nienawidze ameryki a wiesz czemu oni są takimi gównami? bo są żydami w większosci.... mam nadzieje że południowa ameryka+ rosja + kraje arabskie wreszcie zrobią z tym porządek o ile amerykolizodupska europa nie bedzie sie wciulać

Gość ptasiek nastroszony
ale wciaz na ul pieknej w Wawie na chodniku klecza fanatycy tych zbrodniarzy i czekaja na wize

Gość tyrtyyrtytr
nic nowego usmani zawsze tacy byli. po tym jak zrzucili bomby atomowe na dwa miasta pełne niewinnych ludzi już wszystkiego można się po nich spodziewać bardzo dobrze zrobili, to przeciez Japonia była agresorem :O dzięki temu zakończyli tą wojne i dalszy rozlew krwi :classic_cool:

Gość ordynus
I zwródzie uwagę na to jak rola rządu i tego 'głównego' przywiązuje do spraw młodego pokolenia, czyli do dzieci porównajcie te sprawy z kapitalizmem czapki z głów dla KRLD za takie postępowanie , tego nie ma nawet w Niemczech :)