Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalamlodaaamamamaaa

KOBIETY W CIAZY WZYWAM WAS:D Walczmy o kobiecosc!!

Polecane posty

Hejcia:) Niedlugo moj 4 miesiac ciazy...odkad tylko sie dowiedzialam przestalam cwiczyc no i....zamulilam:( Przybylo mi 2kg i czuje sie baardzo zaniedbana...zlapalam sie na tym ze jedam kaloryczne rzeczy fryteczki , smazone itp... Postanowilam wziasc sie za siebie!! W weekend zaczynam basen, zdrowa diete, jakis nowy ciuch i wieksza pielegnacja ciala.Nieoznacza to ze trzeba sie katowac dietami(zwlaszcza w ciazy niemozna) Chcialam zaprosic wszystkie kobietki ktore czuja sie ''przytloczone'' kilogramami i zmiana wygladu!!Podobajmy sie sobie i innym:) Pozdrawiam

nikt cie tu nieobraza wiec ty nieobrazaj innych i spadaj na inne forum

NOXEILAAAAAAAAAAAAAA AHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAA CZESC STARA !!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAH [zgłoś do usunięcia] Morticia Everdark tobie juz nic pusta palo nie pomoze co za kretynka... http://youtu.be/GeVoCQwIa8c ... Gothica

Poczekaj jak pod koniec ciąży będziesz miała więcej niż 10;-) A tak na poważnie, to dla mnie ciąża to był jedyny czas kiedy mogłam zjeść ową frytkę, białe pieczywo czy coś "zakazanego" bo tak to wiecznie na diecie i aerobiku;-)

Gość Lilka213
Oj biedne dziewczyny. Ja mogę jeść frytki i białe pieczywo do woli. Codziennie jem białe pieczywo na śniadanie i kolację i dziwi mnie, że można od tego tyć. Cały czas ważę 54 kg przy 170 cm wzrostu.