Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wkurzonaaa

Moja wtedy 18letnia corka narobila glupot

Polecane posty

Gość jestem wkurzonaaa

W 2009 zalogowala sie na stronie pobieraczek. Jeszcze sie uczy, jest na naszym utrzymaniu i wczoraj przychodzi pismo ze trzeba placic prawie 100 zlotych, nie wytrzymalam i zrobilam jej awanture, uderzylam ja w twarz.

Gość sson
iii Oprocz tego ze ja udezylas za 100 PLN?

Gość jestem wkurzonaaa
Ja jej tych pieniędzy nie dam! Wtedy miała 18 lat , teraz ma prawie 21. Niech sobie zarobi na ten dlug

Gość Doniu
Lepiej przeproś bo może zrobić coś złego np. popełnić samobójstwo, spalić was albo nasłać kolegów. Ach ta dzisiejsza młodzież. Żartuje lepiej pogadajcie o tym. Nie warto unosić ręki na dziecko bo jak będzie miała słabą psychikę to kaplica!

Gość sson
No i spokoj. W domu jest duzo pracy, lub u sasiadow. Napewno cos znajdzie. ja pracowalam od 17 roku zycia. Ale udezyc?

Gość jestem wkurzonaaa
Dałam jej adres mojego szefa, on lubi sponsorować młode! Jak mu zrobi lodzika to zobaczy że świat nie jest taki cudowny.

Gość a po co płacic ten dług?
daj se siana :) to nie jest obowiązek a oni tylko tak straszą.

Gość traklalalal
pobieraczek to zlodziej, prawdopodobnie nawet mogla dostac wiadomosc wtedy ze ma jakis okres korzystania za darmo, wiem z doswiadczenia, bylam z tym u rzecznika praw konsumenta i pa ni mi powiedziala ze oni nie maja calkowicie zadnych podstaw do sciagniecia tych pieniedzy a tylko strasza z nadzieja ze naiwni beda placic i ze w sprawie pobieraczka wplywa mnostwo skarg, takze corka chyba niepotrzebnie oberwala....

autorko zwariowałaś... i jeszcze własne dziecko bijesz, a nie wiesz o co chodzi w tym wszystkim??? pobieraczka większość osób już zna to oszuści, też dostałam takie pismo jakiś miesiąc temu, nawet nie pamiętam kiedy się tam rejestrowałam i czy w ogóle... nic nie ściągałam nawet z tej strony!!! To oszuści!!!!!!!!!!!!! Nie myślę nikomu nic płacić bo niby za co??? Ty zapłacisz a oni będą Ci kolejne rachunki przysyłać, bo trafią na idiotę :O Spokojna głowa daj jej spokój i nic nie płać!!!

Gość Wiedźmak Plugawiec
To, że Twoja córka dostała po twarzy to i tak pójdzie na konto autorów pobieraczka. Oni będą się smażyć za to w piekle.

O coś takie awanture zrobiłaś? Ja też mam 100 do płacenia ale do tej pory nie zapłaciłem a przedsądowe wezwanie do zapłaty przyszło mi we wrześniu.

Mnie przyszło we wrześniu :) 100 złotych do zapłacenia a zalogowałem się w kwietnie 2009 roku :D :D a i tak chooooja zapłaciłem :) z mojej pierwszej wypłaty kupiłem sobie 3 pudełka ptasiego mleczka.