Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 88

co dalej z komornikiem

Polecane posty

Gość ona 88

witam mam ptanie potrzebuje opini ludzi ktorzy maja komornika albo mieli komornika jak ow osoba dzila czy mozna sie z nimi dogadac albo probowac chociaz zeby sie dogadac na jakies raty itp rzeczy czekam na wasze opinie jest to dla mnie wazne z gory dziekuje za kazda wypowiedz

Gość jhhkjklkjlk;l
a za co masz komornika?

Gość Yachu Chrystman
daj mu pupy będzie rabat

Gość Ankawarszawianka
wszystko zleży od komornika i czego dotyczy sprawa. Jest wiele prawnych sposobów działania w takich sprawach. Oczywiście dogadywanie się jest wskazane.

Gość Ankawarszawianka
najlepiej dogadać się z wierzycielem.Komornik to osoba działając na wniosek i odpowiedzialność wierzyciela. Zadzwoń tam gdzie masz dług może są zainteresowani spłatą należności w ratach , bez udziału komornika. sam komornik jeśli zauważy łatwą możliwość ściągnięcia z Ciebie należności w całości lub większej części nie będzie z Tobą negocjował tylko weźmie i koniec. Chyba że natrafi na problemy, czyli zero na koncie , niewiele lub wcale nie zarabiasz, nic nie jest Twoje , wtedy komornik negocjuje

Gość ona 88
komornika mam od osoby prywtanej za weksel sprawa w sumie sprzed 2 lat ale w tej kwesti jest juz sprawa w prokuraturze co prawda wszyscy adwokaci itp osoby radzasplacici go jak najszybciej zeby gdyby podczas spawy coos wyszlo zeby dlug nie byl gigantyczny bo wiadomo ze to wszytsko trwa a codo wierzycieli nie mam jak sie z nimi porozumiec bo tego porostu nie chca tak w duzym streszczeniu wyglada sparwa

Gość ona 88
zle sprecyzowalam swoja odpoeiwdz chodzilo mi o to ze wkksel byl podpisany dwa lata temu i wykorzystany teraz gdzie w sumei ja juz ponad rok nie pracuje. nie wiem moze pracodawcy mysleli ze mnie nastrasza i dostana kase ale niestety nie pozwole sobie na to i walcze co nie zmienia faktu ze mam komornika mimo tlumaczen wyjasnieni itp oczywiscei pieniadze sa do odzyskania ale nie mam jak tego spalcic bo zaden bank nie da mi w tej sytuacji kredytu.