Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teresa aga

7letni syn mnie olewa, nie słucha i jest bardzo rozpieszczonym dzieckiem!

Polecane posty

Otóz problem polega na tym że mam 7letniego syna. Chłopiec mnie wogóle nie słucha, to znaczy ja mu coś powiem odmówi mi, chyba że dostanie coś wzamian (czekolade, batona, zabawke, cukierki, pójście do kina) itp. Ja mam 25 lat i nie daje sobie rady. Oprócz tego mieszkam ze czterema mężczyznami (z ojcem i bratem-który własnych dzieci nie ma i nie będzie już miał co jest medycznie udowodnione oraz dziadkiem-ojcem taty i wujkiem-bratem taty) i mały lgnie do nich, właściwie to cały czas przesiaduje z nimi. Ciągle tylko z nimi spędza czas a ode mnie odsuwa się. Nie wiem dlaczego tak jest.

Gość chłopiec zawsze potrzebuje
spodni w domu.

Gość bezy bezy bezy
spodni jak spodni - potrzebuje meskiego wzorca inna sprawa, że nie każdy facet jest tym wzorcem, który na dzieciaka wpłynie pozytywnie :classic_cool:

No tak, wszyscy wtrącają się do mojego wychowania a jeszcze czasami narzucają swoją wolę. I on to wie. Dla mojego taty to jest jedyny wnuk a dla dziadka jedyny prawnuk. Wujek jest starym kawalerem, nie ma swoich dzieci a brat starał się ze swoją byłą żona 7 lat o dziecko i z jego "winy" nie mogli ich miec. Szkoda tylko że oni zachowują się tak jakby wiedzieli lepiej ode mnie co jest dla niego lepsze. Ale to prawda! Oni nie traktują mnie poważnie, wcześnie zaszłam w ciąże i się mną opiekowali. Później dziecko się urodziło, wszyscy zaczęli go rozpieszczac i tak jest do teraz. A wyprowadzka? nie wchodzi w gre. Boje się zostac sama bez żadnego wsparcia i rozumiem to że chłopiec potrzebuje wsparcia.

Gość Gabisienka,,,,,,,,
Pas. Jedyne wyjscie.

Wyjazd! Bez dziecka :) zostawiszgo na kilka tygodni z nimi to oni będą błagali żebyś wróciła.