Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komuno wróć! burżujów truć!

Komuno wróć! burżujów truć! ktoś jeszcze ma dość kapitalizmu?

Polecane posty

Gość komuno wróć! burżujów truć!

czyli bezrobocia, niesprawiedliwości, demoralizacji, kryminalistów itd itp ktoś jeszcze?

Gość mietek11cm
teraz nie ma kapitalizmu, jest amorficzna hybryda wszystkich systemow - gowno absolutne

Gość a żyła(e)ś za komuny
że tak Ci do niej spieszno? Ne mówie, że teraz jest cacy, przyjrzyj sie jednak cechom Polaków a nie miej pretensji do ustroju, bo od tego raczej nie ma odwrotu

Gość dziaddek
w kolejkach stac i pustki na polkach a poza tym nie wiem nie pamietam nie moje czasy

Gość niestety.........
dziadek co ty pie...............rdolisz ,za kumunyto co chciałeś to kupiłeś i dywan telewizor radio i dom postawiłeś za zarobione pieniądzze,a teraz to nie masz na opłaty

Gość 25 trzepacz
Niestety mam niewyjściowego ryja, przez co nie mogę się umawiać z pięknymi kobietami i prowadzić życia towarzyskiego takiego jakbym chciał a jak wszyscy będą robić w kołchozach to tam wszyscy będą równi!

Gość My nie żyjemy w kapitalizmie
Tylko w systemie gospodarczym który można najprościej określić jako czyste złodziejstwo. 🖐️

Gość alfonsinio
za komuny bylo by lepiej kazdy jezdzil na wakacje za darmo Mieszkanie od panstwa!Zero bezdomych!Zero glodnych dzieci!Kazdy mial rowny start!

Gość grażdzanin
za komuny wszyscy są równo biedni, sprawiedliwie jest

Gość 15hh7lll
i słóżba zdrowia była dla wszystkich,wojsko dla polski a żołnierze kochali polskie dziewczyny a nie muzułmanki

Gość Annaaaa-
za PRL-u miałam prace i co dziennie zupe regenracyjną z wkładką ,ubrania roboczei lekarz mnie badał 1 x do roku profilaktycznie ząbki miałam leczone a ile było zadowolenia że sie z ludzmi pracowało,pomagali jeden drugiemu i rozmawiało sie o wszystkim jak w rodzinie ,teraz ludzie są wrogami ,