Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co ja robie tu?

ciezko mi sie pogodzic z przemijajacym czasem i swoim wiekiem

Polecane posty

mam rocznikowo 24 lata!! na razie mowie 23, bo jestemz konca roku, wiec nalezy mi sie jeszcze ta mniejsza liczba, ale dziwnie sie czuje. juz niby dorosla, a jeszcze mleko pod nosem mam, jestem sama, nie mam afceta, zadnych planow. i czuje sie za stara nawet na wchodzenie w zwiazki, na probowanie, bo to powinnam robic w wieku lat 16 itp:O boje sie, ze nie wyrobie sie w czasie, ze poki kogos znajde, to bede po 30 itp

Gość WIEM TO DOBRZE BO WIDZIAŁAM
hehehe w wieku 16 lat w związki i to może jeszcze poważne związki??? autorko czy ty przypadkiem głupio nie prowokujesz??? chyba jo

moze nie jakies specjalne, ale takie uczenie sie bycia w zwiazku. liceum, poczatek studiow, no chyba sie wtedy ma chlopakow, nie? a w wieku 24 lat? czuje, ze juz sie nic nie zmieni.

Gość Prawik1000%
A co na to Twoi rodzice, wywierają jakąś presje, służą ci radą, martwią się o ten stan rzeczy?

nie, moi rodzice nie robia z tego zadnego problemu:) chcoiaz widze, ze rodzina czasami martwi sie, ze moze jestes lesbijka, czy cos:P ja po prostu nigdy nikogo do domu nie orzyprowadzilam, ale mialam spoo krotkotrwalych znajomosci.

masz 24 i chcesz już sie godzić z przemijającym wiekiem? ile to schiz i teorii wywołuje u kobiet brak faceta...nie da sie ich policzyć...💤:P

:P po prostu chcialabym sie kiedys zakochac z wzajemnoscia, tyle, a boje sie, ze juz jestem na to za stara, pomimo mej mlodosci, bo wiem, ze to co pisze brzmi komicznie, ne mam przeciez 80. ALE ludzie w moim wieku maja jakies doswiadczenia, ktroe w koncu zwyke prowadza do powaznych zwiazkow, a u mnie nic.