Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aaricia1812

Mam partnera a podoba mi się ktoś inny...

Polecane posty

Hej Więc mój problem polega na tym, iż od ponad 4 lat jestem w stałym związku. Na początku jak zawsze było cudownie, ale czas robi swoje. Ok.2 miesięcy temu poznałam chlopaka i już w momencie gdy go zobaczyłam poczułam jakaś bliskość emocjonalną. Uwielbiam przebywać w jego towarzystwie , rozmawiać z nim, śmiać się...czuje że jesteśmy do siebie bardzo podobni charakterem. I tu zaczyna się problem, gdyz boje sie, że się zakocham...Taka syt. zdarza mi się I raz i naprawdę nie wiem jak sobie z tym poradzić. Kocham swojego obecnego partnera, ale w naszym związku jest już tylko monotonia i rutyna, także życie sexualne nie jest najlepsze. Dodam także, że on nie był i nie jest przykładem wierności. Nie wiem jak to wyjaśnić, ale czasem mam wrażenie że przez bycie w stałym związku marnuje moje życie, nie spełniam swoich marzeń i jestem tak calkowicie zależna. Mam 23 lata i choć powinnam myśleć dojrzale to jednak z tą sytuacja mam problem. Prosze o poradę.

Gość miła miłosza
skocz w bok, zobaczysz jak będzie

Gość myślę że ...
loda rekreacyjno rozpoznawczego możesz mu zrobić :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhht
jestes pewna ze piszesz o sobie a nie o mnie??????? jestem w identycznej sytuacji:(

Gość a ja tez tak mammmmm
Zerwij z chłopakiem i daj mu szanse znaleźć kogoś kto będzie go kochał... Ty zaczekaj z rozpoczynaniem nowego zwiazku, bo moze ten 2 wydaje ci sie cudem na tle 1 ale poznaj go lepiej, bo moze okazac sie ostatnim $%%# nie pakuj sie w nowy zwiazek z kims kto mabyc tylko odskocznia. Ja nie wybralabym ani 1 ani 2 i poczekala.

Ale trudno jest podjąć taką decyzję...jednocześnie czuje że to wyjątkowa sytuacja, ponieważ mam wielu przystojnych , milych kolegów itd. ... ale ten jeden chłopak sprawił, że mój świat dotychczasowy wywraca się do góry nogami:(

Gość a ja tez tak mammmmm
Więc napewno zerwij z obecnym chłopakiem. Nie można być z kimś a jednocześnie myśleć o innym, to się nazywa zdrada emocjonalna.

Współczuje Ci jeśli jesteś w identycznej sytuacji, bo wiem że nie jest to komfortowe...a decyzja nie jest łatwa.