Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

ludzie to idioci!!! Jak tak można..

Polecane posty

Miałam z chlopakiem miec super wieczor Wychodzilismy spotkac sie ze znajomymi po wyjsciu z bloku okazalo sie ze facet moj nie ma czapki i przypomnial sobie ze zostala ostatnio w aucie wiec poszlismy na parking po czapke Podchodzimy a tam 2 radiowozy patrzymy a mojemu chlopakowi ktos wrzucił cegłe przez tylna szybe do auta zbijajac ją oczywiscie calkowicie!! Mieszkamy w wynajmowanym pokoju bez meldunku ( jestesmy studentami) wiec policia szukala wlascicieli auta od 2 godz az przypadkiem sie znalezlismy Ale to jes takas masakra!!! Co komu przeszkadza czyjs samochod na wielkim parkingu pelnym pustych miejsc!! Dodam ze 2 miesiace temu w moim aucie ktos przecial mi wszystkie opony.. Podejrzewamy ze to dlatego ze to Kielce a nasze samochody mamy na mazowieckich blachac Kielce nienawidza Radomia my mieszkamy niedaleko i to chyba dlatego bo wrogow nie mamy zadnych... A Radom i Kielce tocza wieczne walki kibiców i nie tylko..Ehh ludzka głupota nie zna granic...

Gość a w czasie II wojny
światowej taki słynny był z bitności okręg radomsko-kielecki ze wspólnych akcji oddziałów Armii Krajowej. Szary (gen. Antoni Heda), Ponury (Jan Piwnik), echchchch

Gość nos z drewna a gluty z żelaza
radom i kielce co za wiochy

Gość nos z drewna a gluty z żelaza
sam jestem wiesniak, nie gniewajta sie ludzie. Tak mi sie wypsnelo, troche se wypiwszy, ale już trzezwieje pomału