Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldi13

jestem samotną mężadką

Polecane posty

Gość aldi13

cześć dziewczyny dokładnie wiem co czujecie mialam to samo o byle co hałasu o to że wydarłam się na dzieci już było piekło przez pare dni między nami o to że się w jakiejś sprawie sprzeciwiłam albo powiedziałam coś nie po jego myśli też była kłótnia i nie odzywał się przez tydzień wychodził gdzie chciał nie informując mnie o niczym nawet doszło do tego że musiałam prosić sie o pieniądze na chleb dla dzieci nie obchodzilo go nic a ja biedna siedziałam sama z dziećmi w domu i cicho płakałam mam 2 córki 14 i8 letnią .Zawsze w hałasie mnie poniżał mówił że nie nadaje się do niczego że jestem nic niewart itd; naprawdę to bardzo boli czasami wolała bym dostać w twarz niż usłyszeć takie słowa czułam się paskudnie sama uwierzyłam że jestem zerem aż pewnego dnia coś we mnie pękło wrócił z pracy ja oczywiście płakałam nad swoim losem i wygarnełam mu wszystkoto że mam dość takiego traktowania to że przez jego traktowanie czuje do niego jedynie wstręt i nie moge na niego patrzeć to że byłam potulna tylko ze względu na dzieci i że już więcej nie będe się poświęcać dla dzieci bo sama chce zacząć w końcu żyć i mieżć szacunek dla samej siebie i jak ma mnie tak dalej traktować to lepiej niech się pakuje i wypierdala z domu doslownie tak powiedzialam ubralam się iwyszlam z domu zostawiłam go z dziećmi a ja pojechałam do siostry na cmętarz i tam znowu wylałam kałuże łez wróciłam po 4 godzinach była godz 21 dzieci były umyte leżały w użkach a ja też bez słowa umyłam się i poszłam spać było mi wszystko jedno co się stanie na drugi dzień .Rano wszystko się zmienilo o 280 stopni był miły przepraszał stwierdził że mam racje ale nie odpuściłam mu tak szybko udawalam że mi niezależy przez tydzień a w duszy bylam bardzo szczęśliwa że w końcu coś do niego dotarło obecnie od tamtej pory jest między nami sielanka jest wspaniały tylko ja się zmienilam bo już otwarcie mówię co mnie boli i mam szacunek dla samej siebie to moja chistoria pozdrawiam pa

Gość bieda i stres oraz geny
to super.

Gość mężadką ?
A kto to taki ?

Gość piach w jajach
Mężadka to osoba na pewno niewykształcona. Zwykle bawiąca dzieci i żyjąca na utrzymaniu męża, który w pewnym momencie nie wyrabia i zaczyna się na żonie wyżywać.