Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skdalsdkA

mam nie za ladny dom, czy Wy faceci patrzycie na to....

Polecane posty

Gość skdalsdkA

mieszkam na wsi, ogrodek mam ladny, ale dom taki ooo.... nie jest otynkowany....

Gość Jaaa*
jest mnostwo domow bez elewacji :O nawet tych nowych :O

Gość skdalsdkA
ja mam 23 lata, nie ode mnie to zalezy jaki mam domek... ktos moze powiedziec rusz dupe do roboty, pracowalam dorywczo i szukam dalej.....jednak mam taki lek o boze co on powie jak zobaczy ta chalupe no wstydze sie normalnie i tyle

Gość Van Zann
to rusz doopę i otynkuj zamiast siedzieć na kafe i się żalić :classic_cool:

Gość skdalsdkA
heheh no i wlasnie o to mi chodzilo....

Gość a łóżko jakie masz ?
;)

Gość Wiedźmak Plugawiec
Nie wstydź się, gorzej jest nie mieć gdzie mieszkać.

Gość Connie....
masz chociaż jakąś obórkę, żeby miło spędzić czas we dwoje? :classic_cool:

Gość skdalsdkA
a co ma do rzeczy łozko, pokoj mam normalny, jest wszystko co trzeba...i mam porzadek....

no wiesz dla niektórych ma :P skąd klikasz ?

Gość skdalsdkA
nie to nie ten dom...nie wazne skad kk, chcialam sie tylko poradzic...

nie to nie 🖐️

Gość woj tek
A na siebie jle tynku nakladasz jak gdzieś wychodzisz przecież już jesteś starą panną to ci sie pruchno z du.py sypie wiec i łóżko też korniki pewnie zjadły ,talerze,widelce ,łyżki ,gaarnuszki masz pomyte czy psy ci liżą .A bielizne to zmieniasz czy chodzisz aż sie wykruszy,jle razy na rok zmieniasz pościel nie napisz że raz na tydzień bo nieuwierze

Gość skdalsdkA
beatka czytaj co napisalam. poza tym nie wiem czy bd tutaj mieszkac w jednym pokoju...

Gość skdalsdkA
yhy to dzieki za odpowiedzi....pozdrawiam

Gość skdalsdkA
Hmm mam taka nadzieje. ale wiesz ludzie jak widza taki dom to mysla o jakies biedaki...

Gość dfbdfbfd
a co ma budynek do twojego wnetrza i urody??

ta nie zwraca, wlasnie normalny facet zwraca uwage na dom, jaka gospodyni i jaki dom taki charakter, jak syf to syfiara, jak biedny to biedota i tyle, niestety life is brutal

Gość skdalsdkA
nie wiem... ale dziwne mam mysli przed zapraszaniem do domu...

Gość baca z gór
Znajdziesz sobie chłopa do łóżka i do roboty ,a może i muraża i ci dom wytynkuje założy gipsy ,zrobi ci z trzech chłopaków -synów i córke by miał kto ci pomagać i twój domek bedzie jaak kostka domina czysty i zadbany a ty dopieszczona.

Gość baca z gór
murzarza

Gość dfbdfbfd
beatko tepoto to co jest z zewnatrz jest malo wazne , najwazniejsze jak dba o wnetrze. mzoe byc biedne, skromne, grunt zeby bylo czysto. tepoto nie akzdego na to stac i nie akzdy moze sie opierdalac jak Ty i siedziec na mezusiowskiej pensyji

Gość kse
Oj ludzie, każdy może pisać o czym chce, jak Wam się nie podoba to nie odpisujcie zamiast krytykować dziewczynę ;) Nie przejmuj się zawsze znajdzie się ktoś kto wysmieje Twój dom/styl ubierania/pracę/rodzinę/ Ciebie bo tacy są ludzie, jak sama widzisz nawet na samej kafeterii ;) Też mam bardzo brzydki i mały dom,zawsze się teg wstydziłam zwłaszcza, że ktoś znajomy ze szkoły go zobaczyi wyśmieje. Ale to nie moja wina gdzie mieszkam, dbam o porządek, o to żeby mój pokój był ładnie udekorowany, sama robię malowanie itd ale przepraszam bardzo nie zamierzam tynkować domu. Ciekawe czy osoby, które tak pięknie doradzają robiły to choc raz w zyciu, skoro myślą, że to taka prosta sprawa. Kiedyś starałam się, żeby doprowadzić dom do porządku ale jako jedyna, nikt nie szanuje mojej pracy, kazdy z domownikow ma gdzies i sie nie stara, wiec czemu mam ja to robić? Tymbardziej że nie zostanę tu na stałe. Nie martw się w wielu brzydkich domach mieszkają piękne dziewczyny

Gość do Beatka s-k
dziecko co Ty za glupoty mowisz...materialistko glupiutka, nedzna...jak mozes zpisac do dziewcyzny...to wez sie do roboty , otynkuj dom...taaa dziewczyna ma sama otynkowac dom...rusz glowa glupie Ty dziewcze...

Gość mikusia90
No już bez przesady. Kto miałby patrzeć czy masz ładny dom czy nie? To Tobie ma się on podobać i ty masz się czuć w nim wygodnie. Ja myślę o budowie domu w najbliższym czasie. Znalazłam nawet bardzo ładny projekt na http://www.dobredomy.pl/projekty/blizniaki/ ale nie zastanawiam się czy mój przyszły mąż będzie zadowolony z mojego domu czy nie. To mój dom a jak on ma patrzeć na mnie przez pryzmat domu i kasy to to nie ma sensu.