Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chory z milosci

zdradzila mnei a ja nadal kocham

Polecane posty

Gość chory z milosci

Moja dziewczyna zdradzila mnie z trzema dwoma facetami, calowala sie jeszcze z wieksza iloscia...sama sie do tego przyznala bo juz nei mogla wytrzymac.Zerwalem z nia kontakt na dwa tygodnie ale nadal ja kocham, jest jeszcze sens jej ufac, ona mowi ze zaluje i ze to byly przelotne znajmosci, ale o czym ona myslala pieprzac sie z innym;/

Gość beti91
ona bedzie zdradzac cie dalej wiesz nie sluchaj tego ze to przelotne znajomosci znajdziesz sobie inna bardziej wartosciowa kobiete a o niej zapomnisz czas leczy rany

Gość oznacza to jedno tylko
wiesz, jestem przeciwna zdradzie. Uwazam , ze przejscie zdrady graniczy ze smiercia. Trudno podniesc sie po dostaniu takiegi kopa od bliskiej osoby. Mysle jednak, ze kiedy mocno sie kocha, zdradzacz zaluje , mozna pokusic dac sie jedna-jedyna szanse . Jesli ja wykorzysta , moze uda zlepic sie dzban . Co ona myslala wtedy -nie mam pojecia. Moze myslala tylko organami plciowymi? Nie wiem.

Gość olleander
ona mowi ze zaluje i ze to byly przelotne znajmosci słowa NIC nie kosztują :classic_cool:

"chory" - myślałem , że to ja jestem najbardziej zaślepiony. Ale okazuje się, że mnie przebiłeś. Gratuluję :P

Gość oh ah i ohg noo
ale szmaciak z niej..a najgorsze jest to ze faceci za takimi zawsz elataja i kochaja nad zycie;/

Gość oznacza to jedno tylko
wiem , ale jesli nie dostanie szansy , trudno jej bedzie udowodnic chec naprawy , czy pokazania zycia bez zdrad.

Gość NJBNVBG HJ
nie wybaczaj !!!! twoj zwiazek bedzie horrorem jesli jej wybaczysz, bedziesz ciagle myslec o tym ze robila to z innymi , bedziesz cieniem tego zwiazku to juz nie bedzie prawdziwa milosc, tylko toksyczny zwiazek, nie wracaj do niej, daj sobie czasu, czas jest najlepszym rozwiazeniem

No zrozumiała bym jedną zdradę ale aż tyle ?? Tak szczerze z własnego doświadczenia powiem Ci że przy każdej kłótni będziesz jej to wypominał i ona może powtórzyć zdradę, będzie zupełnie inaczej kontrola, awantury etc. Chociaż plus bo Ci powiedziała. To już twoja decyzyja co z tym zrobisz.

Gość olleander
wiem , ale jesli nie dostanie szansy , trudno jej bedzie udowodnic chec naprawy , czy pokazania zycia bez zdrad. a może szansa już była i się zmyła? :D Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane :classic_cool:

Gość seeker84
zrob gangbang z jej kolegami :)

Gość Kya
Ojjjjjj otwórz oczy i podziękuj tym, którzy ją pukali za uwolnienie od dziewczyny, która trzaskała cię po rogach. To była jej świadoma decyzja. Gdyby jej na tobie zależało to nie dałaby innemu choćby miałby to być ostatni seks w jej życiu. Dała dupy - to znaczy, że ktoś inny jej się podobał. Jeśli ktoś inny był dla niej na tyle atrakcyjny, że poszła do wyra = nie kocha cię. Chcesz być z kimś kto cie nie kocha? Trochę szacunku do siebie!

Gość NiczegoNiePrzegapie
słabe prowo.. aczkolwiek takie są niestety kobiety jak opisał autor tej prowokacji

Gość chory z milosci
marze zeby to byla prowakacja Ja ja znam od liceum od wtedy tez byla ze mna, a spala z facetami poznanymi pare dni wczesniej Czuje sie sam jak ciota a nie facet to wszystko trwalo ta iluzja pare lat...puszczla asie z nimi nie po razie tylko czasem wilokrotnie..a potem prylazila do mnie i sie przytulala...sam nei wiem czy nie zabila tego wszystkiego..ja wierny jak pies a tu;/

Gość sdgsdgdfgdfgdf
autorze.. jakby to była jednorazowa zdrada to bym moze i zastnawiala sie czy wybaczyc, ok kazdemu moze sie przydarzyc.. ( ?) ale to co ona wyprawia to masakra. Ona sie nie zmieni. Daj sobie z nia spokoj, chocciaz wiem ze Ci ciezko teraz. Uwierz ze jest gdzies dizewczyna która zasługuje na Ciebie i nie bedzie CIe zdradzać ......

Gość sdgsdgdfgdfgdf
Jestes tu jeszcze?

Gość chory z milosci
Ale moze ona byla zagubiona, moze ja bykem beznadziejnym facetem ale z drugiej strony robilem dla niej wszystko ,a ona pila kawe z moimi rodzicami smiala sie, byla wspaniala i jednoczesnie myslala o innym facetem z ktorym ruchala sie jak mnie nie bylo, chce obudzic sie z tego wszystkiego;/ nie chce nikogo innego ale byc z kims takim..nawet nei wiem jak ja nazwac

Daj sobie spokój ! "Odchorujesz" ale wyjedziesz z tego dziwnego związku. Jeśli nie, będziesz męczył sie jeszcze długo...

Gość sdgsdgdfgdfgdf
zagubiona?? ja pierdole. jestes naprawde glupi - Ty jej bronisz? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz co zmienia mi sie grupa krwi jak slysze takie brednie. jak Ty mozesz jej bronic? Nie wierze bądź z nią dalej niech Cie zdradza, bo w końcu jest :Zagubiona:

Gość sdgsdgdfgdfgdf
Dla mnie nie masz szacunku do samego siebie

Gość chory z milosci
a jezlei nie zpaomne o niej i nigdy tego sobie nie wybacze z enie dalem jej szansy?nie chce mowic o niej dziwka...ale wiem ze no wlasnie

Gość sdgsdgdfgdfgdf
DObra ja ide spac, skoro Ty tego nie powiesz to ja to powiem -dziwka z niej i tyle jestes irytujacy autorze, do CIebie nic nie dociera

Chłopie, zmarnujesz sobie pół życia! Znajdziesz inną !