Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [ytanie o prostownie

gdzie kupić dobrą tanią prostownicę ? do 150 zł

Polecane posty

nie musi mieć żadnych bajerów tylko niech będzie bezpieczna, w miare dobrej firmy... lepiej na allegro? w sklepie? w sklepie typu carefour czy media markt?

czyli duży hipermarket, a na co zwrócić uwagę? dodam, że mam w miarę proste włosy, ale chcialabym żeby były jeszcze prostsze, są dość gęste i ciężkie więc cięzko sie układają, jakąś firme moze mi ktos polecic?

Gość plytka ceramiczna naj
lepiej, firma philips, roventa. za 150zl masz do wyboru i koloru :)

W media markt ją widziałam za 250 zł, więc bardziej się opłaca na necie, zwłaszcza że sklep internetowy producenta, więc pewność że nie będzie podróba czy coś :D

Gość W każdym gimnazjum
Tylko pamiętaj - maks 30 zł, a po analiku kutach idzie do wyczyszczenia do buzi :classic_cool:

Ja również polecam remingtona, mam jedną od 3 lat, kupiłam w media markt za 120 czy 130 złotych i jestem bardzo zadowolona, teraz za tą cene napewno można dostać nawet lepszą :) Chcę jeszcze dodać coś od siebie, to znaczy jeśli nie prostujesz włosów od dawna, to może w ogóle nie kupuj prostownicy.. Ja prostuje włosy od chyba 7 lat, ostatnio coraz rzadziej i widze jak włosy są coraz zdrowsze od kiedy nie robie tego codziennie.

erinn - bo codzienne prostowanie i bez kosmetyków termoochronnych niszczy bardzo. Ja prostuję maks. 2x w tygodniu, z kosmetykami Marion (bardzo dobre a niedrogie), a tak to pozwalam im się skręcić, bo kręcone też mi się podobają tylko więcej mam zachodu jak zostawiam do naturalnego skręcenia niż jak prostuję ;)

dokładnie mam tak samo. Co do kosmetyków używałam, owszem, jednak strasznie obciążały mi włosy, były proste ale tak jakby nie umyte;/ a używałam kosmetyków firmy CHI, to chyba trochę wyższa półka..

W teorii wyższa, ale mi Chi obciążały bardziej niż z Mariona :) Chociaż uwielbiam silk infusion, i to chyba jedyny taki z Chi którego na stałe używam :)

Gość fdgdfgg
hehe, ja mam wlasnie ta remington zamawialam w necie. przyszła po tyg,bo to przerwa swiateczna byla wtedy. ladnie zapakowane, w pudelku,oklejone ta folia z babelkami i w siatce, po otworzeniu patrze ladne opakowanie zreszta same zobaczycie:P, etui tez fajne, i taka gorace prostownica wyziebi w kilka minut, tzn nie wyziebi ale sie nie nagrzeje a trzymałam obok lodów w torbie:D wlaczam regulacje temp., po paru sekundach piszczy,doslownie w pol min nagrzewa sie do 230 ale z racji tego ze mam zniszczone prostuje na 180 i efekt tez b.dobry, wlosy sa tak lsniace jak po zadnej, zobaczcie jakies filmiki moze sa, oplaca sie ja kupic

cziti - ten link remington co mi podałaś tam są prostownice też po 69 zł (!) czy takie prostownice mogą być również dobre i bezpieczne?

Gość listonoszowy
Kup se taka do ładowania akumulatorów. Raz się podłączysz i włosy od razu Ci się wyprostują:D:D

a własnie i chodzi mi jeszcze o to by nie była zbyt mocna (jesli chodzi o prąd, bo boje sie spięcia) jak również by nie dochodziło do oparzeń itp.jestem bardzo ostrożna, do tej pory nie miałam prostownicy bo strasznie sie bałam jak czytałam o nagrzewaniu sie do 360 stopni :O :O ale ostatnio u kolezanki użyłam prostownicy i super było! włosy miałam ładnie ułożone przez kilka dni, bo normalnie to wygladam jakby mnie piorun trzasnął :( (a nie mam loków :( )

Nie wiem, one na pewno w MM coś koło 160 będą kosztować, więc myślę że będą dobre... Ale tę właśnie koleżanka moja zamawiała, prostowałam nią kilka razy i naprawdę świetnie prostuje, nawet nie nagrzana do najwyższej temperatury :) FD - no właśnie, włosy są po niej błyszczące i takie sypkie - ja mam Phillipsa taką która też niby nabłyszcza i się grzeje do 180, ale nie jestem w stanie uzyskać efektu sypkich włosów nią, a tym remingtonem u koleżanki wyszły sypkie :)

Gość fdgdfgg
shine zawsze byla wychwalana to jest jedna z lepszych prostownic,z przesylka zaplacisz gora 155 zł. chyba lepiej zainwestowac w cos porzadnego niz zmieniac co jakis czas i spalic wlosy? pozatym obudowa nie nagrzewa sie, wiec to ogromny plus;)

Gość change_go_on
jak chcesz tanio zobacz sobie na stronie magicznej planety, tam często są jakieś promocje i może Ci się uda kupić dobrej jakości prostownicę w niższej cenie.

Najlepsze sa remingtona, ja mam prostownice, suszarke i lokowke i wszystko polecam!

Gość gość
A nie lepiej dorzucić trochę kasy i kupić coś porządnego z babyliss? Wiesz, wydasz tyle, sprzęt szybko Ci się zepsuje i zaraz znów będziesz musiała wydawać, a tak to kupisz raz, a porządnie i będziesz używać przez długie lata.