Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dandi15448

Który kafeprawiczek zachowuje się najbardziej dziwnie?

Polecane posty

Gość dandi15448

A który w miarę pozytywnie rokuje?

Gość dandi15448
G mnie to obchodzi

Gość dandi15448
Ej ale przyznajcie ze dawno nikt takie głupiego temat nie założył nie?:classic_cool:

Gość dandi15448
A wiecie co mnie najbardziej zaskakuje?To ze mimo wszystko znalazła się jednak idiotka która postanowiła się na nim udzielić:classic_cool:

Gość dandi15448
O!Jest i druga!Mała Blond.Nie wiadomo która bardziej głupia:classic_cool:Chyba Mała Blondynka:classic_cool:

Gość Sebastiam Cićkau
Żal pl najpierw zakłada temat a potem pod innym nickiem na siebie najeżdża:O Co za przegraniec:O

Gość dandi15448
jesteście żałośni-napisałem tu tylko pierwszy post . . .

Gość Znana tutaj, nielubiana
Znam tu dość dobrze jednego polprawiczka o czarnym nicku

Gość x....y ....z
Ja ??????????? Bo miałem 3 kobiety 1 chciała się kochać była palcóweczka ale odmówiłem wyleciała do usa 2 ga Chciała się kochać odmówilem na 2 gi dzień przez telefon nie dzwoń do mnie więcej 3 cia pierwsze całowanie się z 10 15 min. palcóweczka kilka razy. Lodzik.....który odrzuciłem.. bo mi się to źle kojarzy. Jakiś kontakt mamy......... ale jak chcę się spotkać czy coś to nie.......... No i "nie pasujemy do siebie"

Gość x....y ....z
Pocieszcie mnie że nie jestem zjebany :( Nigdy nie byłem na dyskotece poza jakąś turnusową. Nie byłem na stódniówce, półmetku. Anie w gimnazjum też jakiś bal był............ Nie pije nie pale za to często wale.......... I w zasadzie zostałem bez przyjaciół i znajomych.

To nie ty

Gość dandi15448
Poprostu zastanawia mnie dlaczego akurat kafe jest stną enklawą dla prawichów. Nigdzie indziej tego nie ma :)

Jakie znasz inne fajne fora ? Chce odmiany

Gość x....y ....z
Bo interesuje nas zachowanie kobiet ???????? Mnie np interesowałyście bardzo. Gdyby nie kafe to nie wiedział bym o upławach, bólach piersi itd.... O wkładkach higienicznych. O tym jakie czasem są spitolone wasze mózgi na zakupy i szpan. No albo że są takie masturbantki jak ja :) No albo że rozmiar ma znaczenie.......

Xyz , z tobą akurat nie mam ochoty rozmawiać bo jesteś zbyt prymitywnych typem

Gość x....y ....z
Prymitywny bo pewnych rzeczy nie wiedziałem ?? Czy bo nazywam od idiotek itp kobiety mające za wartości materializm i zakupy ?? Myślę że żaden facet dopóki nie będzie bardzo blisko z kobietą. A sa i na pewno mężowie... zresztą kiedyś tam jakieś badania widziałem i wiele facetów nie wiedziało co to łechtaczka.Więc przebywając tutaj można się wiele nauczyć. Myślisz ze w książkach pisza np co jak się podniecicie w sensie co dzieje się z waszym śluzem ?? Albo inne rzeczy?? Kiedyś tu był post dziewczyny która bała się zdejmować gatki przy facecie bo używa wkładek. I dla nieuświadomionego faceta wkładka = podpaska = okres. Troche realiizmu dziewczyno..