Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

Jak Jej grzecznie odmówić ?

Polecane posty

Witam. Spotkałem się z jedną osobą z portalu randkowego. Ogólnie fajnie, ale jednak już wiem, że raczej nic z tego nie będzie. Ona pisała mi smsa, czy się spotkamy po raz drugi, ja na to że tak :/ Trochę jestem zły na siebie, ale raczej po dłuższym przemyśleniu jestem na nie. Jak jej to powiedzieć ładnie?

Po jaką cholerę robiłeś dziewczynie nadzieję? Trzeba było od razu napisać, że było miło ale się już nie spotkacie.

Ale kurdę jaką nadzieję, ze drugie spotkanie to przeciez nie zobowiązuje do slubu. Nie mówiłem z reszta na pierwszym ze this is it

Gość ptasiek nastroszony
zrób tak by to ona miała poczucie , że Cię porzuca. np. napisz , że ją kochasz i po nocach za nią szlochasz i , że chcesz z nią swoje życie ułożyć ale musisz jej wyznać prawdę , że masz HIV

Gość nie zobowiązuje
Ale skoro zgodziłeś się spotkać drugi raz to teraz masz za swoje.

Gość Spotkaj się z nią drugi
raz, a potem powiedz, że jednak nic z tego nie będzie. Przecież jej ślubu nie obiecywałeś.

Gość urwij kontakt może
:O ciekawe czy ty, idiotko niedorobiona, chciałabyś, aby facet tak ciebie potraktował :O

Gość zamoczyłeś chociaż
to było jej dać chociaż do pyska by się wykazała ! :D wracając do tematu normalnie wyślij jej esa że po dłuższym namyśle myślisz że to nie to i już