Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka55

POMOCY-!rzeszów ginekolog tradzik torbiel-hormony...

Polecane posty

Gość zalamka55

jest tu ktos z okolic rzeszowa, kto ma problem z trądzikiem hormonami i leczy sie u jakiejs pani ginekolog w rzeszowie lub okolicach? jesli znacie jakoas ginekolog warta polecenia to prosze o informacje.

Gość anielia 874
ja jestem z rzeszowa ale ja z tym problemów nie mam. Żelew sobie na stronę ranking lekarzy i tam sobie przejrzyj opinię o danym lekarzu.

Gość zalamka55
a bylas u jakiegos ginekologa co jest wart polecenia ?

Gość anielia 874
ja nie chodzę regularnie bo nie mam kłopotów z tymi sprawami. Koleżanka chodziła z trądzikiem do lilianna ferenc Podwisłocze albo był dawniej dobry Rogoziński na Kruczkowskiego każdy lekarz do cholery studiował co nie co więc nie sądzę żeby któryś był całkowitym konowałem a na trądzik to niewiele wskurasz mam kilka koleżanek które leczą trądzik i nadmierne owłosienie też u endokrynologa były -bez większych efektów

Gość zalamka55
nawet mnie nie dobijaj. mam zle wyniki hormonow dlatego mam tradzik i torbiele itp teraz dostalam izotek plus yasminelle i niby ma mi pomoc ale musze jesc to przez rok a o skutkach ubocznych tych lekow nie bede wspominac.... a mogla bys zapytac jakaiej kolezanki ktora ma problem z hormonami o nazwiska lekarzy z rzeszowa - dermatolog, ginekolog i endokrynolog i przeslac mi inf. na meila kinderki22@poczta.fm jesli to nie jest dla ciebie klopot - bylabym wdzieczna - bo juz nie wiem co mam robic..

Gość anielia 874
on wysłałam. Tak jak napisałam zacznij od Orłowskiej. Nie choć do stu różnych lekarzy bo każdy ci co innego będzie chrzanił niech jeden a dobrze prowadzi leczenie.