Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamowy

Podoba mi się chłopak nie z mojej półki

Polecane posty

Gość niemamowy

Fatalnie się zdarzyło, bo spodobał mi się chłopak zupełnie nie z mojej półki.. generalnie nie dzielę ludzi na grupy, ale tutaj to sie ewidentnie granica zarysowywuje.. znam jednego chłopaka z zajęć.. jest naprawdę przystojny, z tego co wiem ma bogatych rodziców.. jest z dużego miasta, ja przyjezdna.. ostatnio duzo na niego spoglądałam, zaprosił mnie do znajomych.. nie jest z niego zly chłopak, tak czuję i widzę, dobrze się uczy.. na zajęcia przygotowany.. ale ostatno poszłam na imprezę, na której był z licznumi znajomymi i wszyscy jego znajomi to prawdziwe snoby. on w sumie podobnie, załamałam się, czuję się przy nich brzydka i gorsza, wszyscy wypcowani na blysk, dziewczyny wymalowane, w markowych ciuchach, pewne siebie, chłopaki też w wiekszości poubierani jak celebryci.. poczułam się jak szara mysza, a ten chłopak niestety spodobał mi się jako pierwsza osoba, tak naprawdę mocno, od długiego czasu, ponieważ już 3 lata byłam zakochana w kims innym, z kim mi nie wyszlo... i chcialabym rpzerwać tą passę, znalezc kogos nowego, ale widze ewidentnie ze nie mam u kogos takiego jak on szans to przykre..

Gość yhjvhgc
celebryci się ubierają jak pedały więc się z tymi pedałami nie zadawaj

Gość jjyyyjhghkkk
Zależy jakie są wasze relacje jeśli często ze sobą gadacie to można iść krok dalej czyli np gdy będzie stał tyłem podejdź zasłon mu oczy i się spytaj zgadnij kto to?, wiem że to dziecinne ale skuteczne, albo tracij go biodrem jak stoicie koło siebie jeśli reakcja będzie pozytywna masz szanse Ci ci szkodzi zadbać o siebie? Rozumiem cię bo mam podobny problem, tylko że koleś którego kocham jest aspołeczny a oprócz tego bardzo przystojny i wogólę super.Olewa różnorakie lalunie, jest miły tylko do mnie, te lalunie to mnie się pytają o jego numer.wszystko fajnie tylko że się zakochałam:(

Gość niemamowy
my sie praktycznie nie znamy.. nie rozmawialsimy nigdy, nie przedstawialismy sie sobie.. tylko razem na cwiczenia chodzimy i sie spogladalam na niego , po czym mnie zaprosil do znajomych :)